Inzko: U BiH nikada nije bilo tako dramatične situacije kao što je u ovom trenutku

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kuronja

Nama Bošnjacima Muslimanima samo treba sudac da svirne početak drugog poluvremena da nastavimo gdje smo stali da se svetimo servima za 11 genocida a ono što uspije da pobjegne proćerat u smrdiju ili još bolje na pradjedovske karpate i ural odakle su ih Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to!

Kuronja

Sada bi nam Bošnjacima Muslimanima bilo puno lakše suverena smo država imali bi legotimno pravo da deremo đikane a nema više jna da se lažno ukopa oko gradova I preda sve đikanima a smrdija se ne bi smell pomaket inače bi I njih pomeli!

Tuponja

Nama Bošnjacima Muslimanima samo treba sudac da svirne početak drugog poluvremena da nastavimo gdje smo stali da se svetimo servima za 11 genocida a ono što uspije da pobjegne proćerat u smrdiju ili još bolje na pradjedovske karpate i ural odakle su ih Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to! ka Kuronja Ovo je vrh gluposti! Ti si idiot dana (vec godinama)

N

Pravoslavni teroristi bi nakon sto su pobili protjerali i oteli sve nepravoslavno i oni bi na kostima brojnih ljudi da neku drzavu osnivaju. Pa moze ali ne bez rata

uzrok i povod

kad jača svest osiromašenog čoveka , nacisti su dobili šansu da nastave pljačku . napravili su mnogo zla a sad jedino revolucija ili pamet u glavu i glasaj sirotinjo za one koji žele MIR i sreću za svoju decu i sebe

Nisam@Robot

Inzko: U BiH nikada nije bilo tako dramatične situacije kao što je u ovom trenutku...Ja: tacno tako nikad nije bilo gore, mada je ovo sve bilo negdje u Dodikovim ladicam i samo se je cekao pravi trenutak da se krene u akciju. Sto se mene tice ja ti se mogu samo zahvaliti na Zakonu o Negiranju Genocida jer si s tim zakonom skinuo maske Dodiku a i Covicu i sad zna cijeli svijet gde lezi problem mad se je to zanalo i 15 godina u nazad. Rusija i Kina su manjina u odnosu na ostatak Planete .

Yebiga Inzko i dotebeje! Imo si mogucnost, nacin, i sredstva da to zaustavis!

.

Guest

Pa hajvanu, da si djelovao, dok si bio na snazi, nebi mozda sad ovako bilo, kako je. Unazad gledajuci, svi vi mozete mudrovati kao pravi. To su samo rijeci iza koji šupljina stoji. Gdje su vasa bonska ovlastenje, gdje su djela??????

Gost

Koliko glupih komentara. Odmah se vidi autor. Svi koji bi ratovali jasno je da su muslimani. Bili bi uspješni kao braća na bliskom istoku sa prslukom punim eksploziva. I maloumni Bakir zna da bi to bilo samouništenje za muslimane. Ohladite, neće biti rata jer nemate protiv koga ratovati.

Ogledalce

Politicko stanje u Bosni i Hercegovini je rezulta rada lose politike EU svih ovih 30godina kao i njenih predstavnika koji su dosli da popuju pucanstvu koje je u prosjeku pametnije nego oni sami. Napravili su nakaradan sistem koji je idealna podloga za veci dio partija koji imaju samo licni cilj a ne cilj da pucanstvo u Bosni i Hercegovini dobije jedan dostajan nacin zivljenja i rada. Pojedinci su se licno obogatili na racun pucanstva sa pricama o ugrozenosti i netrpeljivosti prema pucanstvu drugih vjeroispovjesti. Ako ste vi svi tako dobri vjernici onda ne bi ova drzava bila u ovoj situaciji! Svu novcanu pomoc koje sve partije dobijaju od drzave za svoj rad (NERAD) treba ukinuti i neka partije same sebe novcano podrzavaju od clanarina koje sami moraju da prikupljaju od pristalica u pucanstvu. Postoji sansa da pocnu i da rade i da misle. Treba se uzdati u mlade generacije obrazovanih ljudi( ne sa diplomama iz seledri ) koji veci maju pozitivne rezultate rada u privredi. Ne treba nama nikakav Visoki predstavnik jer on ne voli i ne osjeca ovu drzavu kao svoju . Uzdaj se use i u svoje kljuse !

Eno

Zahvaljuuci tebi koji si dvanaest godina proveo u ovoj zemlji a da nista nisi uradio. Tvoja pristrasnost je i dovela do ove situacije.

Karrabaja

Haj ne seri

Sead

Zbogom i ne javljaj se, 12 godina x 12 mneseci x 24000 € = 3.456.000,00 €. U Austriji ne možeš biti predsjednik mjesne zajednice.

Izet

Sve si ti zakuhao i pobjegao!!!

Izet

Uzeo covjek 50 mil evra, bacio kost da se pascad kolju...

Dudek Krivousti Njofra

VELIKI EVROPLJNIN INZKO IDE SVIJETLA OBRAZA PRIVREMENO JE SAČUVAO GENOCIDNU TVOREVINU TZV RS slijedi PRAVNA BITKA ili prava za njeno demontiranje u interesu Mira u evropi i SRPSKOG OBRAZA

/ Najnovije