Internetom kruži lažni dokument o ugroženom miru u BiH, Kožljak: "Hibridna propaganda"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa sta ja znam... djeluje vjerodostojno.

Nepismeno jeste (oruzije)... kako smo navikli na tzv. bosanskom jeziku, tako da bi se moglo pretpostavit da je oficijelno.....

Haha

Sarajevo malim slovom. Pečat opštinski sud Zenica....

Ne pijem dok Paja vozi

E taman su dijaspore patriote na socijali otkazali Autobuske karte za dolazak u BiH(koje su rezervirali podavno jer je jeftino) i ispade da je laž za rat.

MORA BITI IZ MAOČE, JAL

***

Nepismeni i dizu na rat

Sandzo neki pisao garant :D

Panzer

Haha puštaju se probni balona. Za naivne šuplja priča,Boošnjaci bi prvi da ratuju izgleda.

nepismeni degenerik

>>Haha puštaju se probni balona. Za naivne šuplja priča,Boošnjaci bi prvi da ratuju izgleda. ka Panzer<< . probni balona? Boošnjaci? Da te nije moždani opalio strašni naš neuništivi oklopnjače?

Haha

Evo ti ga na. Sad i hibriduju alahove robove. Pa dokle više ujdurma?

071

Kao da je pisao nepismen AI. SNSD-SDA-HDZ okosnica nikada ne miruje, narocito kada je po uputama i naredbama iz Beograda i po potrebama Zagreba.

Peace Lily

Svako ko je pocinio zlocin, treba da odgovara! Kada bi se to desilo, vidjeli bismo da je od neprijatelja, gori domaci neprijatelj, izdajnik, ubica, masovni ubica, ratni huskac, ratni profiter itd i sl.

Da ti objasnim na srpskom

Nepismeno jeste (oruzije)... kako smo navikli na tzv. bosanskom jeziku, tako da bi se moglo pretpostavit da je oficijelno..... ka Pa sta ja znam... djeluje vjerodostojno. Grok

***

***

***

***

Dudek Krivousti Njofra

*** ..iz Širokog briga ili Listice,sveučilišta ***E presudjenog za UZP.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

To je pisao ovaj “Bosanac”

***<. Vidi se, u tekstu, koja je to intelektualna gromada

Prazna prica

Eto sada znamo da je to lazna informacijai hoce li onaj ko je plasirao takvu informaciju biti kaznjen?

***

***

denis je ATOM MRAV

ATOM MRAV NA BIJELOG MEDVJEDA

/ Najnovije