Inspektor Nermin Šehović o nestanku snimaka iz istrage slučaja “Dženan Memić”

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Realno

Gledajući emisiju na Face televiziji stekao sam dojam da ništa nije čudno kako se ponašamo i koliko smo neškolovani i mahalski odgojeni. Senad je okrenuo leđa gostu kao da ne postoji , gost kao da je sa neba pao kao sa reklame ,,Zajko vam kaže'' samo što je ovdje Dino, gospodin Nermin je isticao svoje preveliko znanje i pamet. Iako nisam očekivao gosp. advokat je valjda bio najodmjereniji mada i prema njemu niko nije znao raditi svoj posao, od policije, ljekara, vještaka, tužilaca, sudija, nekako mi previše lići na teorije zavjere gdje je u pitanju stotine ljudi ???? Ako je to tako onda zaista i ne trebamo postojati kao društvo.

Guest

Ovdje je sve jasno ko dan... Stario od ove male Alise je umjesan u ubistvo a policija je svjesno umijesala svoje ruke u prikrivanju dokaza pod dirigenskom palicom drzavnog vrha podkovanim sudskim dusebriznicima... Kao i u Hrvatskoj pred ulazak u EU sprema se čistka, to i ptice na grani znaju. Sad vise nema nazad istraga ce ovo sve rasvjetliti. Cim se šošoni pecaju da znaju pravu istinu i kupe jeftine politicke poene onda je to jasna poruka da ce se ovoj porodicnoj tragediji stati u kraj... Sva podrska porodici Memic i uvazenom gospodinu Feragetu!

Fuj

Senad i FaceTv odron kao i obično..

Milan1

Teško da će biti pravde za Davida i Dženana u dok su na vlasti ovi koji su...

Zozi

Č nije ć

Dr

Nermine, rodila bih ti 5 sinova

/ Najnovije