Igor Stojanović odgovorio Islamskoj zajednici: Moja reakcija se odnosila na izjavu predsjednika SDA

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Igore,ko je htio da razumije razumio je a ovi napadi od strane podrumaša na pripadnika ArBiH su neutemeljena i maliciozna. Zašto šute boracke organizacije

Nisi

Tako predstavio,loše se vadiš čovječe,razumjeo bi barem neko a ne niko

Pehlivan

Ma kome se ba više Igore pravdaš?! Jednoj od tri organizovane ideologije, koje prodaju muda pod bubrege, a zakazali su apsolutno u svome zadatku, a to bi trebalo biti formiranje visoko moralnih pojedinaca i naroda u cjelini. Uveli su i onaj oksimoron "vjeronauk", i već prve generacije su sada odrasli ljudi, i je li društvo moralnije, poštenije, humanije?! A da ne govorimo da ta ista IZ, otvoreno brani političku partiju, koja je nosilac, svih kriminalnih , i koruptivnih radnji u ovoj državi!

Kemo

Ovo nam je novi Zeljko komsic ali ispred reda srpskog naroda

Adi

ne pravdaj se fasistima, 100% si u pravu

nasvasta

***

Hercegovac u Bosni

Najbolje bi bilo da političari ostave džamiju i crkvu na miru.Da je samo puste na miru ali to je teško izvodivo.

MrziteljPDA

***

MrziteljPDA

***

E

***

/ Najnovije