IGK pisao premijeru Kanade: Visoki predstavnik u BiH vrši direktan napad na demokratski sistem BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Herr Schmidt,

Lassen Sie sich durch die Islamisten nicht beeindrucken und zeigen Sie immer weiter einfach genug Mut um diese notwendigen Reformen durchzusetzen. Wir brauchen sie alle! Danke von dem ganzen kroatischen Volk in Bosnien!

Medi

Pelješki most na otvaranju prvi prolazi prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca: NEVERA! Ruska agresija i visoke cene i turizam koji ruši sve rekorde i uvođenje evra, dižu hrvatski BDP za čak 5 mlrd. E, nikada ga neće stići A.V. Kuje se hrvatski evro sa likom hrvatskog izumitelja Tele, za kojeg više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama, turisti će kovanice odneti po celom svetu! Srbija neće zatvorit poglavlja 26 i 23 sve dok ne prizna da je i srpaki jezik hrvatski i dok ne makne ime hrvatskog izumitelja Tesle sa aerodroma. Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje.

Kralj

Plenki radi čuda, diže hrvatima plate, državu uvodi u Šengen i uzima euro, menja izborni zakon u BiH i otvara Pelješki most, gde je prvi put porazio Bošnje i pokazao ko je tu gauda i Regionalni lider. Nema sumnje da ga u EU čeka neka visoka fotelja?

Fajnal Kauntdavn

Za 9 dana je slavlje 27 godišnjice maestralne Oluje!

Stistisk

Herr Schmidt, lassen sie sich nicht irre fuhren von diejenigen die Bosnisches Volk absichtich als islamisten benennen. Die Bosniaken Damit nix zu tun haben, imgegeteil, sie sind die nachfolger von faschistische Ideologien.

Mostar

Ako VP nametne rjesenja kojima ce se Bosnjacima izbiti mogucnost nametanja predstavnika Hrvatima BiH ce prezivjeti. E sada da vidimo moguci razvoj situacije ako to ne ucini. To onda znaci da su Hrvati kao politicki narod izbrisani iz BiH i to je signal Srbima da odmah krenu sa odvajanjem, a Hrvatima ostaj borba. Kako god da sagledas BiH se raspada. Osobno mislim da je najbolje rjesenje tri entiteta i onda rastereceni, svatko na svom krenti u bolju buducnost.

Gost

Napokon! Danima se pitam kako se ne oglašavaju. Fuj!

Evo da ti ispravim, da bar stoji korektno

Herr Schmidt, lassen sie sich nicht irre fuhren von diejenigen die Bosnisches Volk absichtich als islamisten benennen. Die Bosniaken Damit nix zu tun haben, imgegeteil, sie sind die nachfolger von faschistische Ideologien. ka Stistisk .................. Herr Schmidt, lassen Sie sich nicht irreführen von denjenigen, die das bosnische Volk absichtlich als Islamisten benennen. Die Bosniaken haben damit nichts zu tun, im Gegenteil, sie sind die Nachfolger von den faschistischen Ideologien. ................. Eto, to je sad barem gramaticki ispravno (imao si oko 20 gresaka u 4 recenice, halo?), a smisla nema nikakvog. Cak si sam za svoje rekao da ste sljedbenici fasistickih ideologija, aoooo gafa ogromnoga!!!! :))) LOLCHINA, kako si glup ispao!!! Pravo musavo balince. Kusuj ubuduce i oci od inteligentnog i obrazovanog Hrvata!

N

Koja Kanada koji bakrači u Mostaru je došao onaj koji odlučuje trenutno o BiH koji u Briselu odrađuje posao na kulturan način, možete pisati kome god hoćete ,što niste pisali kada ste pokušali stvoriti unitaristički državu u BiH

Odgovor Ispravljaču

E baš si ispravio tekst, svaka ti čast, tako si inteligentan i obrazovan. Ali nema veze, može se razumjeti šta se želilo reći. U stvari, više ništa ne treba ni komentarisati, sve je jasno ko je ko..

Naravno, sve je jasno ko je ko.

E baš si ispravio tekst, svaka ti čast, tako si inteligentan i obrazovan. Ali nema veze, može se razumjeti šta se želilo reći. U stvari, više ništa ne treba ni komentarisati, sve je jasno ko je ko.. ka Odgovor Ispravljaču .............................. Jedan je objektivan, voli sve ljude, ne pravi razliku po religiji i nacionalnoj pripadnosti, ali je ostar i ne da na sebe 3x ako treba po cijenu zivota , a drugi je... to sto jest, sve je jasno. Uzivaj.

/ Najnovije