IGK pisao europskoj komesarki za ljudska prava: Milanović kontinuirano negira genocid u Srebrenici

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

?

>>nemozes nikoga natjerati da postuje ako nece i vi potrurice naocigled cijelog svijeta negirate hrvate u bosni kao da je bosna vasa drzava nije nikada bila niti ce biti vi ste okupatori bosne naoci cijeloga svijeta postavili ste turska imena vasih heroja okupatora bosne vi ste najveci nacionalisti koji stalno optuzuju hrvate i srbe za nacionalizam nevidite svoj islamisticki dok vi prozivate vucica nacionalistom i istovremeno mijenjate ulice u turske heroje okupatore Vucic jos nikad nije vratio Sandzak na pravo ime Raska STA JE TO SANDZAK TO JE DIO SRBIJE KOJI SU TURCI OKUPATORI UBICE SRBIJE PROZVALI TURSKIM IMENOM SA PUNIM PRAVOM TREBA VRATITI RASKA ka bosna je otvoreno turska kolonija<< Kad gledas slavenski Beograd i Cankale u Turskoj nigdje razlike.

Pravoslavni Daeshevac

>>izbjegla 92 godine muslimanske kame i genocid kada su muslimani ubili sve Jugoslovene u srebreneici i podrinju sve koji nisu bili cista muslimanska talibanska krv ka Jugoslovenska beba<< Jugoslovenska si beba koliko je Isus bio bioloski sin starozavjetna boga.

Miki

Lijepe riječi su ukras

?

Pa sta ce covjek kada nije bio, ne moze pricati lazi da je bio kada nije. Mada bi i on trebao da pise toj kuji za ljudska prava kako predstavnika hrvata biraju muslimani, jeste li o tome razmisljali ili samo o svojim pravima razmisljate. ka Miki Sta vas vise libo racku za zapadnjacki izum ljuckih prava kad vam je glava u ruskom debelom crijevu?

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije