IGK: Osuđujemo pokušaj uspostavljanja tzv. Herceg-Bosne, pozivamo na procesuiranje

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Muslici

Sve sami muslici kontra herceg bosne. Ima li neki nebohosnjo da se malo ocituje. Teorija i praksa vase gradjanske mantre u debelom su raskoraku. Dokazuje se kao cista tlapnja.

Alo

Ugrozili ste prava Hrvata u BiH sa Komšićem i vreme je da se oni sada pokrenu i reše stvar, ovako ili onako, samo da se makne taj idiotizam da im drugi biraju predstavnika.

Hahahahahahaha

Tako su i Prlić, Praljak, Ćorić i ostali isto "uspostavljali" hahahahahahaaaaaaaa

Hahahahahahaha

I Milivoj Petković je ovako isto "uspostavljao"

Hahahahahahaha

Ihhhh ....pa i Blaškić, Kordić i ostali "uspostavljači" .......

Hahahahahahaha

Samo me zanima ko će prvi da se demonstrativno samootruje opet ..... Čović? Cvitanović? Čavara? Ne.....oni ipak nemaju takva muda kao Praljak.....oni će samo čučnut da ga poflautaju nekom EUropskom zvaničniku i idemo dalje za iste pare .....

Beg

Procesuirati sve rušitelje Bosne! Ukinuti genocidnu tvorevinu dokazanu na međunarodnom pravu! Krenuti na uspostavu pravne građanske države!

“Gospoda” u Kanadi

Su dovoljno materijalno situirani, stoga im toplo preporučam da kupe kartu, dođu u Herceg-Bosnu i krenu sa “procesuiranjem”. Nekima bi se mogao i vid ispraviti. Imamo dobre terapeute za to.

Hahahahahahaha

Su dovoljno materijalno situirani, stoga im toplo preporučam da kupe kartu, dođu u Herceg-Bosnu i krenu sa “procesuiranjem”. Nekima bi se mogao i vid ispraviti. Imamo dobre terapeute za to. ka “Gospoda” u Kanadi - A ko zna, možda bi i došli tamo, da ta herceg bosna postoji jbg..... a možda ipak i postoji? U Hagu? Jel tamo herceg bosna? Tamo gdje su "uznici"? Hahahahahahahaaa

Boom

Jel to važi i za BiH kad je htjela da izađe iz Jugoslavije 90 -tih. Il je to bilo uredu

Hahahahahahaha

Vi ste, gospodo ustaše svoju sudbinu u BiH zapečatili onog momenta kad ste stali rame uz rame s djecoubicama i koljačkim silovateljima koji su i u Hrvatskoj jade pravili. Samo je pitanje trenutka kad ćete nestati. I to vas malo jada u BiH. Pitanje trenutka.

Hahahahahahaha

A kome će trebati pomoć i ko mjesecima kenjka o pomoći bumo videli. bumo videli ...nacionalna manjino ....samo lagano ...

Hahahahahahaha

A dok je ne "uspostavite" pripremite koji litar Praljkovače, trebaće vam ......da se pričestite na grobu Magistra Mate Bobana. Jbt..... KAKVOM samo degeneriku na grobu piše da je MAGISTAR? Hahahahahahahahahaaaa

Hahahahahahaha

A ko zna, možda Tuta i Štela opet "uspostave" herceg bosnu? Ili Como i Firga, a? Ko zna jbg .....

један са стране

Турци, знате л шта је хоџа у потоку видио?

Hahahahahahaha

Uspostavićete vi kurčinu moju smrdljivi jadovi i fašistička govna. Upostavite, hajde.

Nikolica s prikolicom

HErcegBosna je sastavnica sporazuma za Federaciju BiH, baš kao i HVO. Ne dozvolite da vas ovakvi bezveznjakovići manipuliraju.

Za hahaha

Dabogda ti u kući bio kao što i hoće.

Da se zna

Sta znaci termin Hrvati? 1. Povijesni slavenski narod. Pripadnost se potvrdjuje genetskim testom. 2. Naciju Republike Hrvatske. Na prostoru druge drzave su nacionalna manjina Hrvatske. Ne mogu stiti nacionalna prava Hrvatske na prostoru druge drzave, cak ako imaju drzavljanstvo i te drzave. 3. Politicki narod, zajednica okupljena oko politickog projekta. Radi se o tri razlicita pojma, sto stvara zabunu upotrebom samog termina hrvati. Treba koristiti puni termin npr politicki hrvati, nacija Hrvatske, povijesni Hrvati. U BiH se radi o politickim hrvatima. Tako ih treba imenovati. Ne kao nedefinisano “Hrvati”, vec kao “politicki hrvati”. Ne moze se u BiH biti nacija Hrvat. U toj poziciji su nacionalna manjina Hrvatske. Bez obzira imaju li ili nemaju drzavljanstvo BiH.

od kada se balijske svinjce naziva

nekakvim "institutima", trc! a nepismeno prase, vidi mu se na svinjskoj glavuši!

Boske

Civilizirana Europa mora sazvati mirovnu konferenciju na kojoj će Hrvatsku podjeliti na djelove koji će pripasti : Mađarskoj ,Italiji ,Sloveniji ..vratiti RSK i tako se više Rvacka više nebu mešala u unutarnje stvari BiH.

Habuhabuhabu

Sve sami muslici kontra herceg bosne. Ima li neki nebohosnjo da se malo ocituje. Teorija i praksa vase gradjanske mantre u debelom su raskoraku. Dokazuje se kao cista tlapnja. ka Muslici Čitav ti ju je svijet osudio ali ti možeš komotno da stvaraš HB među svoja četiri zida i, daće ti Bog da ti djeca budu fašisti i mentalno sakata. To je divno kada ti se nastani u kući što je, po svemu sudeći, već i slučaj.

Adi

A ne osudjujes uporne pokusaje stvaranja idlamske drzave, hebo ti mater svoju retardiranu

/ Najnovije