Iz Instituta za istraživanje genocida Kanade uputili oštru poruku Miloradu Dodiku

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

JNA, jos postojis?

Koel

Ti jna si prodlost vec 30 god niko ti nije javio da si ukinuta pitaj vucka

Gost

Isti vokabular imaju svi što napadaju Dodika od Srebrenice do Kanade. Lako bi se moglo pomisliti da se ovo sve piše na jednom mjestu. Mene ionako to ne dira jer ja nemam BOSANSKI (čitaj BOŠNJAČKI, ŠTO ZNAČI MUSLIMANSKI) identitet jer sam HERCEGOVAC.

Gost

SAOPĆENJE je puno ŠOVINIZMA. Po njihovom shvaćanju ljudi koji ne osjećaju BOSANSKI identitet su manje vrijedni. Takvih je barem dvije trećine u ovom protektoratu.

Slava Storonci

Hahaha ..Instituti, pa kulturni centri..a najjači mi je onaj u SA -pomorski. institut :D

Eee

Treba 1. pokrenuti marketinsku kampanju, 2. plasirati u svijet poziv stranama u BiH i regiji i 3. zapoceti razgovore o mirnoj unitarizaciji drzave, ukidanju Federacije, kantona i RS-a.

budući švaba

pišam vam se na institut koji poruke šalje iz kanade dodji u bosnu pa onda seri do mile volje

/ Najnovije