Ifet Feraget nakon ročišta: 'Jasno je, potresa mozga i amnezije nije bilo'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma ja, jasno kao bijel dan!

Cijela ova afera smrdi do srzi, lazi i jos gore, akceptacija tih istih lazi pred Sudom, pred dakle drzavnim organom (!)), to mora pasti u vodu i biti razotkriveno, a Muriz dobit kakvu - takvu satisfakciju, jer sina mu vise nema. Ja se samo nadam da ce se u toku nastavka sudjenja dovoljno raskopat da se utvrde i sve povezanosti sudskog aparata sa pociniteljima i narocito onima koji stoje iza tih istih pocinitelja.

BNMN

Zao mi je gosp. Memica i bilo bi mi zao da ako je ubistvo neko za to ne odgovara ali bi mi bilo jos vise zao i da neko nevin bude osudjen samo zbog necijih interesa , kao sto su karijera i politika a uz to i kompleksa onih koji nisu sudionici u predmetu . Za sve trebaju cvrsti dokazi pa i za amneziju koju ne mora nuzno uzrokovati potres mozga. Advokati se ponasaju kao da su djeca, daju bombasticne izjave , vrijedjaju se medjusobno a izgleda da su to pocele i sudije . Grozno stanje drustva.

MrziteljPDA

Alisa ima pravo da se brani šutnjom a bez njene izjave ne može se doći ni do ubice a samim tim ni utvrditi da li je ona pomagač

Neko nevin, ma nemoj? Zato laze o amneziji???

Zao mi je gosp. Memica i bilo bi mi zao da ako je ubistvo neko za to ne odgovara ali bi mi bilo jos vise zao i da neko nevin bude osudjen samo zbog necijih interesa , kao sto su karijera i politika a uz to i kompleksa onih koji nisu sudionici u predmetu . Za sve trebaju cvrsti dokazi pa i za amneziju koju ne mora nuzno uzrokovati potres mozga. Advokati se ponasaju kao da su djeca, daju bombasticne izjave , vrijedjaju se medjusobno a izgleda da su to pocele i sudije . Grozno stanje drustva. ka BNMN

/ Najnovije