Ibrahim Prohić: U Mostaru potvrđena politička ljubav SDA i HDZ

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kOD NAS SE I OVAKVI NESTA PITAJU...PROKLETA CRVENA GAMAD....

U BiH je najveci problem sto ne postoji ozbiljno novinarstvo i ozbiljni mediji..svaki hajvan moze iznajmiti sebi neki portal, a to uveliko koriste ovi naopkai"ljevicari"koji NIGDJE U SVIJETU ne vode drzavu(valjda nece ni kod nas)koji u svemu nalaze mahane...kakva Irma Baralija,ateistica i proruski orijentisana balavica OD Mostara, majke vam???Radi toga sto NI NJENI NISU glasali za nju, da se dize frka??A u tome su LIJEVI velemajstori.A svoje prave afere vjesto zanemara,objave malim slovima deset minuta i vec vijesti enma vise na njihovim portalima....Na izborima u Mostaru najvise glasova je osvojo HDZ(ukrao ili osvojio ali oni su PRVI i JEDINSTVENI pa cak i u lazima,niko NAMA BUDALAMA NIJE KRIV STO NAM SE DESAVA "NJIHOVA STRANKA I SDP sa silnom armojim dezertera iza svojih ledja," zajedno sa onim Sarajevskim jalijasem i kocijasem-sa KUPLJENOM diplomom DIFa-Konakovicem)..a nakon niih KOALICIJA ZA MOSTAR..i sada bi ovi preletaci,dezerteri,naivni i bezobrazni glupani cettnickog vojvode Kojovica da i u Mostaru, kao GUBITNICI NA IZBORIMA uzmu vlast?Izgubili su u Sarajevu ali su na silu i halabuku,-vecinom izmisljenih afera -ciji GLAVNI AKTERI predju u njihove redove kasnije- i nizasta vise nisu krivi(?!)-OTELI VLAST...isto su uradili u Tuzli...sada hoce Mostar..prave belaj u Bihacu i Gorazdu, nalaze labilne mlade ljude zeljne lahke love i lahke vlasti(nezasluzene) kojima nude lovu da izmisljaju nove"afere"...i onda se ovaj kao fol politicki analiticar nadje(kao i ona Ivana, ali ona nikada ne dira u svoj HDZ...) i oni kao objasnjavaju nama da je bilo,ustvari bijelo a crno ustvari crno?!WTF?!O cemu oni?HDZ I KOALICIJA SU POBJEDNICI U MOSTARU I ONI SU VEC UNAPRIEJD IMALI SVOJE KANDIDATE takodjer I SVI SMO ZNALI NAKON OBJAVE REZULTATA DA CE NOVI GRADONACELNIK biti ili iz Koallcije ili iz HDZ..I u cemu je problem dezertercici iz Njihove stranke????Sto vam jos jedna prodata naivna glupa BIVSA BOSNJAKINJA(jer, cim udju u Njihovu stranku,vise nisu Bosnajci...)trebala sa 5 glasova da postane Gradonacelnica?Pogotovu sa onakom pameti i onakvim ruskosrbskim tezama?MA NIKAD!

@kOD NAS SE I OVAKVI NESTA PITAJU...PROKLETA CRVENA GAMAD....

Tebe opet za vikend pustili bez tableta?

AA

Ne disre Prohicu ! Koliko si para uzeo od cetvorke da pises ovakve budalastine. Koalicija za Mostar je pozivala BH Blok u zajednicku koaliciju , a Kojovic, Konakovic i Niksic nisu htjeli. Zasto se onda nisi oglasio Prohicu i pisao o promjenama i buducnosti . Ljubav izmedj SDA i HDZ-a postoji samo u tvojoj i glavama cetvorke. HDZ je javno potpisao sporazum o koaliciji sa Dodikom !

/ Najnovije