I Vukanović odbio poziv Trojke: "Birali su Dodika i HDZ, neka se s njima dogovaraju. Sretan im put"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lušo Buljko

Sad ti je krivo što nisi bio da im svima u brk kažeš šta misliš.Živ češnse pojesti zbog togaJa za spavanje koristim Lexilij od 3 mg.

Ko su ‘konstitutivci’ u Bosni?

Pod terminom ‘konstituentnih naroda’ izmisljenom u Dejtonu proturaju se NACIJE JUGOSLAVIJE/SHS! Nisu to genetski slaveni, ni dijaspora drzava Hrvatske i Srbije. Nisu in iseljenistvo, ni njihov narod iako ime nose po tim drzavama. Domicilno je staroevropsko stanovnistvo Bosne (BiH) napolovicne (>50% populacije) dinaroidne haplogrupe izdjeljeno religijama. Imenovase ih NACIJAMA Kraljevine SHS i u BiH, administrativnom podjelom stanovnistva po krstu i sh jeziku. U ZAVNOBiHu te nacije utrpase kao “narode” Bosne nedajuci Bosansku naciju. Na samrti Jugoslavije njene nacije IMENOVASE (promocija) u Dejtonu 1995. u “KONSTITUENTNE NARODE” BiH. Fatalna greska Dejtona. Ugadjeni insajderi, trojanci, drzavni neprijatelji. Nagrada agresorima i zlocincima. E pa ne moze zlom, silom, lazi i terorom! Ne mogu nacije nepostojece Jugoslavije predstavljati “narode” Bosne. Jos sa imenom Srbije i Hrvatske! Dejton nas vodi u rat! Vratimo BiH republiku, naciju i gradjansiki ustroj bez vjerskoteritorijalnih administracija, entiteta ili kantona, sve sto joj je oteto zlom, silom i embargom na oruzje. To je ispravan PUT DO MIRA i prosperiteta BiH, okruzenja i Evrope. Nece valjati nikom ako opet pukne!

Dolazi na naplatu

Trojkasima koketiranje sa neprijateljima BiH. Trojke nece biti od iducih izbora kao sto se desilo sbb onog ljigavca scepe....ja sam im licno dao glad jer sam mislio da su nada i promjena ali ako nisu gori nisu ni bolji od sda...tako da od iducih izbora sda samo ce sebi zabetonirati poziciju i to nam je kraj o razmisljanima o promjenama..

Ono sto ¨unitaristi¨, ¨gradjani¨ i bojkoteri ne

shvacaju, a jednostavno je cak i za malu djecu, to je da ODBIJANJEM DIJALOGA I SASTANKA SAMO UCVRSCUJU POZICIJU COVICU. Ljudi moji, shvatite jednu prostu stvar. Covic (i njegova stranka) ce bit ¨neizabrani¨ samo kad mi, Hrvati, to odlucimo. Al da ja jos pojasnim jer ocigledno ima nas tupljih..... Dok god iko odbija, blokira, ucjenjuje, dotle se mi, Hrvati, osjecamo ugrozenima. I Covke za to vrijeme naravno jase na bijelome konju, skrece vode plave, chapa u padze sta mu padne saka itd itd.... Al necu ja moc to vama objasnit, znam, teska je to matematika, sve goli integrali i diferencijalne jednadzbe, jbg, tesko , jeldeee?....

Suljo

Polahko se stvara osovina partija kojima je Bosna na prvom mjestu. SDS, SDA, DF i par manjih partija imaju viziju za budučnost.

Opet

Evo neče ni on sa izdajnicima .

visocica 1662

Bravo birali su razbijace BIH.

Suljo, Opet Botina

Evo neče ni on sa izdajnicima . ka Opet . Izdaje te to Č, jer nema u riječima DŽ, papane iz NjemaĆke

Zahvali Aliji, kad dodjes iz Sve’ske!

Pod terminom ‘konstituentnih naroda’ izmisljenom u Dejtonu proturaju se NACIJE JUGOSLAVIJE/SHS! Nisu to genetski slaveni, ni dijaspora drzava Hrvatske i Srbije. Nisu in iseljenistvo, ni njihov narod iako ime nose po tim drzavama. Domicilno je staroevropsko stanovnistvo Bosne (BiH) napolovicne (>50% populacije) dinaroidne haplogrupe izdjeljeno religijama. Imenovase ih NACIJAMA Kraljevine SHS i u BiH, administrativnom podjelom stanovnistva po krstu i sh jeziku. U ZAVNOBiHu te nacije utrpase kao “narode” Bosne nedajuci Bosansku naciju. Na samrti Jugoslavije njene nacije IMENOVASE (promocija) u Dejtonu 1995. u “KONSTITUENTNE NARODE” BiH. Fatalna greska Dejtona. Ugadjeni insajderi, trojanci, drzavni neprijatelji. Nagrada agresorima i zlocincima. E pa ne moze zlom, silom, lazi i terorom! Ne mogu nacije nepostojece Jugoslavije predstavljati “narode” Bosne. Jos sa imenom Srbije i Hrvatske! Dejton nas vodi u rat! Vratimo BiH republiku, naciju i gradjansiki ustroj bez vjerskoteritorijalnih administracija, entiteta ili kantona, sve sto joj je oteto zlom, silom i embargom na oruzje. To je ispravan PUT DO MIRA i prosperiteta BiH, okruzenja i Evrope. Nece valjati nikom ako opet pukne! ka Ko su ‘konstitutivci’ u Bosni? . Muslimani su koministicka izmisljotina, prvobitna zajednica islamiziranih robova pod Osmanlijama, koje je Tito ugurao ******v SFRJ kao tamoon zonu izmedju Hrvata i Srba u BiH. Krvavi tampon. Fuj

Totalno nebitan lik

Ovaj drekavac iz Hercegovine je toliko vazan na politickoj sceni BiH da nisam siguran kako ce drzava prezivjeti bez njega.

Seoska lola

samoreklama do bola

/ Najnovije