I SDA se oglasila nakon pucnjave u Sarajevu: Evo šta kažu Sebija Izetbegović i Haris Zahiragić

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Na sve spremni

Ne bi zacudilo da haos u gradu dolazi upravo od vas, da namjerno stvarate preko svojih bandita ovakvu atmosferu.

Zasto

nam prenosite Sepijine izjave? Da bi nam ogadili ovaj portal?

Haha

“Doktorka” za slanje sunita na ahiret i stručnjak za nožićkanje. Kvalitetni sugovornici Radio Talibana. Ovi bi doveli Sarajlabad u vinklo. Tvrdim odgovorno!

Ja, i?

Realno, koga briga sta kazu Sebija i Mljacko?

Ovo prelazi sve granice!

Postoji na kratki rok samo jedan nacin, a to je uvesti nacin funkcioniranja policije onako kako je Titina milicija radila. Pozornik posvuda, i to specijaliziran za svoj kvart koji poznaje u dusu svakog olosa, a cim pocne neko ***vanje, odmah mariola ili dvije na lice mjesta, privest i ULESIT od batina. Nista ne treba vise, ni sudjenje (samo kosta...), samo dobro izlomit u stanici i pustit kuci. I najtvrdoglaviji delinkventi ce odustat nakon tri takve seanse....

Ne pijem dok Paja vozi

Ne bi zacudilo da haos u gradu dolazi upravo od vas, da namjerno stvarate preko svojih bandita ovakvu atmosferu. ka Na sve spremni 👍

Ja1

Zahiragicu, ti i tvoji sda botovi ste uzor nasilja. Pogledaj samo komentare sda botova, sve same prijetnje i targetiranje. Vama jedinim odgovara nered sto si i sam dokazao u skupstini kantona.Vi i df optuzujete ljude da su izdajnici i stavljate mete na celo ljudima da bi vasi ekstremi imali sta raditi. Sredite stanje u tuzli kad vec pricate

Istina je

Ono sto se srbi i hrvati po plemenitoj Bosni su nacije nepostojece Kraljevine SHS. Nije to nikakav narod ni dijaspora Srbije i Hrvatske. O slavenskom genotipu nema ni govora!

Legitimno predstavljanje vjerogrupa u presjednistv

Ne biraju bosnjaci hrvatima clana predsjednistva, vec legalno, gradjanskom voljom, biraju clana predsjednistva u interesu gradjana i zastite drzave od secesionista, separatista kao drzavnih neprijatelja. Ne smeta HVO i Covicu sto srbi biraju i bosnjacima i hrvatima clana predsjednistva iz entiteta rs-a demokratskom vecinom, ali smeta kada demokratskom gradjanskom voljom bude izabran za clana predsjednistva hrvat, patriota koji nije iz politicke stranke HDZ ili iz udruzenja gradjana imena Hrvatski Narodni Sabor! Ne biraju se u predsjednistvo prestavnici naroda, vec pripadnici da predstavljaju gradjane izborne baze. Sud EU je presudio da je BiH jedna izborna baza. Tu je dejtonska zamka. Patrioti se drze ustavanog prava.

Da nije smijesno bilo bi ......

Predsjedavajuci Skupstine KS i tako i tako nema pojma ni o cemu! Jos uvijek ni sam ne zna kako dodje do pozicije. Ne moze se sam cudom nacuditi.

Ti bio?

Predsjedavajuci Skupstine KS i tako i tako nema pojma ni o cemu! Jos uvijek ni sam ne zna kako dodje do pozicije. Ne moze se sam cudom nacuditi. ka Da nije smijesno bilo bi ...... Što opet implicira da si trolčina plaćena, zna se I čija.

Na sve spremni

To vam je jedino i ostalo, da izazivate nerede, nesigurnost, anarhiju i da pozivate na ostavke. Znoa se koji ste to vi.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Ne pijem dok Paja vozi

*** Opet ti je neko napisao komentar,

Blago dušmanima

***

Role

***

adi

Lijepe riječi su ukras!

Koel

Od svih 17 komentara 16 botova trojanera je li vam dijele bijelo ili sendvice aaaaa

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Ono prebrojalo ko je čiji

Od svih 17 komentara 16 botova trojanera je li vam dijele bijelo ili sendvice aaaaa ka Koel I ti koji si Znoa se čiji si. Bitno je šta u komentarima piše, a komentari ti govore da ste vi ti koji ste spremni na sve, pa čak i na to da izazivate nerede, anarhiju I belaj po gradu.

Gost

*** Lažeš!

Gost

Ne biraju bosnjaci hrvatima clana predsjednistva, vec legalno, gradjanskom voljom, biraju clana predsjednistva u interesu gradjana i zastite drzave od secesionista, separatista kao drzavnih neprijatelja. Ne smeta HVO i Covicu sto srbi biraju i bosnjacima i hrvatima clana predsjednistva iz entiteta rs-a demokratskom vecinom, ali smeta kada demokratskom gradjanskom voljom bude izabran za clana predsjednistva hrvat, patriota koji nije iz politicke stranke HDZ ili iz udruzenja gradjana imena Hrvatski Narodni Sabor! Ne biraju se u predsjednistvo prestavnici naroda, vec pripadnici da predstavljaju gradjane izborne baze. Sud EU je presudio da je BiH jedna izborna baza. Tu je dejtonska zamka. Patrioti se drze ustavanog prava. ka Legitimno predstavljanje vjerogrupa u presjednistv Lažeš!

realni

koga boli briga sta ovo dvoje govore, nebitni su ko 7 maraka ukrupno

Han

Sigurnosna situacija u Kantonu Sarajevo je zabrinjavajuca. Poslanik u skupstini KS prijeti da ce nokautirati svakoga ko ga krivo pogleda ili se ne slaze sa njegovim misljenjem. Postoji li zakon koji moze uhapsiti, optuziti, smijeniti Harisa Zahiragica. Siledziju na drzavnim jaslama.

Kola

Noooorooood znooooooo!

Gjufgbuh

Jel Hare trpa seficu pa se zajedno oglasavaju iz sobe na 4. spratu hotela Europa.

/ Najnovije