I Nermin Muzur preuzeo dužnost načelnika

0
Radiosarajevo.ba
I Nermin Muzur preuzeo dužnost načelnika
Foto: Općina Ilidža / Primopredaja između Senaida Memića i Nermina Muzura

Primopredaja izvršnih ovlasti između Senaida Memića, dosadašnjeg načelnika Općine Ilidža, i Nermina Muzura, novoizabranog načelnika, izvršena je danas u prostorijama općine Ilidža.

Primopredaji su prisustvovali Memićevi saradnici.

"Primopredaja dužnosti je prošla u najboljem redu, što se tiče gospodina Memića i mene. Ostali dio primopredaje u samoj Općini bit će završen narednih dana", kazao je Muzur za portal Radiosarajevo.ba.

Prilikom primopredaje dosadašnji načelnik Memić je upoznao Muzura sa stanjem Općine te započetim projektima i uputio mu dobre želje za uspješan rad na dobrobit svih stanovnika Općine.

Novi načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur zahvalio se na dobrim željama i izrazio nadu da će opravdati povjerenje građana i da će u narednom periodu svoju dužnost obavljati na zadovoljstvo i građana i uposlenika.

Podsjetimo, Nermin Muzur, kandidat "Četvorke" NiP, NS i SDP na lokalnim izborima 15. novembra 2020. dobio je 18.345 glasova.

On je nakon pobjede istakao da je Općina Ilidža općina jednakih, a ne privilegovanih građana.

Muzur je ranije najavio da će se, između ostalog, zalagati za depolitizaciju državnih službenika, kreirati ambijent u kojem će mladi vidjeti svoju budućnost...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije