Muzur: Već su izgorjela dva automobila, nećete sakriti dokaze kao kod Dženana Memića

9
Radiosarajevo.ba
Muzur: Već su izgorjela dva automobila, nećete sakriti dokaze kao kod Dženana Memića
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Nermin Muzur

Novi načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur (Narod i pravda) oglasio se na Facebooku objavom u kojoj je iznio informacije da su izgorjela već dva automobila nakon Lokalnih izbora.

Objavimo kandidata Četvorke na ovim izborima prenosimo u cijelosti.

"Poslije izbora u mojoj mahali ništa nije isto.

Već su izgorila dva auta i to kako kažu sama se zapalila. Jedno od tih auta je auto moje kolegice sa liste, učiteljice za koju se bore roditelji svih prvačića, ona je majka dva odlična momka reprezentativca BiH u košarci i rukometu. Ona je supruga jednog od najboljih sportista i sportskih radnika sa ovih prostora.

Odlična porodica koja se nikad nije nikom zamjerila, sve do ovih izbora izgleda. Pozivam organe da istraže ove slučajeve, pozivam ih da izuzmu sve snimke sa video nadzora iz ulice u kojoj se sve dešavalo, jer se na njima sve vidi.

Izgorjeli automobil - undefined

Facebook: Izgorjeli automobil

Samo da vas napomenem, nećete moći sakriti niti uništiti video dokaze kao u slučaju Dženan Memić, jer sam ja već vidio iste.

NIKAD SE NISMO BOJALI ONOGA ŠTO OČIMA VIDIMO", napisao je Muzur na društvenim mrežama.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba nakon njegove objave na Facebooku kontaktirala je Muzura, da bismo dobili informaciju više.

"Sve se dešava u mahali koja je najsigurnija i najmirnija, nikada nikakvih problema nije bilo. Ljudi su se poštovali i cijenili, i uvijek su bili prave komšije jedni drugimaOčekujemo od policije da istraži sve ove navode. Hrasnica nije Stuttgart, i oni mogu sve riješiti u kratkom vremenu. Naravno, ako žele", kazao je Nermin Muzur za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije