I ministrica Bisera Turković reagirala na izjavu Benjamina Netanyahua

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Ovim iz SDA treba zabraniti da daju izjave u ime bosanaca.

Guest

Guest Boze mili jesu jaki izraelci napadaju neduzne u dzamiji i u bolnicama. Pametnom sve receno. Tako je Evropa sve posmatrala rat u BiH i dostavljala humanitarnu pomoc.

Mostar

Recite otvoreno, nama su puno drazi teroristi od Židova, oni su bili i ostali neraskidivi dio nase borbe

SDA do groba

Ono kad si svim srcem za Hamas i Hezbolah, ali to ne smiješ javno reći nego takijaš o "peace, brate". Slonice Bisera, reci slobodno da su svi Bošnjaci za Hamas i Hezbolah, ko što Srbi i Hrvati kažu da su za Izrael

Ko ih god podrzavao

dabogda on svoju djecu mrtvu izvlačio ispod ruševina.

Bolan bolan

Ono kad si svim srcem za Hamas i Hezbolah, ali to ne smiješ javno reći nego takijaš o "peace, brate". Slonice Bisera, reci slobodno da su svi Bošnjaci za Hamas i Hezbolah, ko što Srbi i Hrvati kažu da su za Izrael ka SDA do groba za tvoju informaciju, Bisera je židovka.

N.G

Hahaha dobar ali nije loša ni mangalica

Sasa

Papak jedan Hamas i Hezbollah su demokratski izabrani i cine dobar dio vlasti u Palestini i u Libanu. Samo Amerika i Izrael, uz par banana drzavica ih deklarise kao teroriste. Japan ne i to od 2006te. Nauci malo papak prije nego lupis, vrhovni sud Evropski donio odluku da EU parlament mora revidirati odluke u korist te dvije organizacije koje su pokreti otpora, legitimni, a Hezbollah je vec duboko u vlasti Libana.

Slava Storonci

Ono kad si svim srcem za Hamas i Hezbolah, ali to ne smiješ javno reći nego takijaš o "peace, brate". Slonice Bisera, reci slobodno da su svi Bošnjaci za Hamas i Hezbolah, ko što Srbi i Hrvati kažu da su za Izrael ka SDA do groba Ono nije naša civilizacija, neka rade ono što i inače rade 2,000 godina: međusobno protjerivanje i naguravanje po pustinjskom pižjesku. Ovo gledamo desetljećima. Najprije Hamas i slični opali parsto raketa po israelskim gradovima, onda israelska velesila udari po njima. Nakon toga imamo kmečanje i biranje strana po islamskom i zapadnom svijetu...Trebamo sad navijati ? Za što?

boja

je ko ova žguba??? ko ona nešto bitna c c c c

Iserka

da im posalje one hurme?

zong

bih kevce nesto, av, av

Koel

To vam je ministrica vanjskih poslova bih naucite cetalji i ustase to je vasa ministrica konji jedni

bake

košpom ga biso

proleter možda na pravoj strani

ustaše i četalji su bili za fašiste a protiv jevreja u vreme dok su jevreji bili slabi i malobrojni . sad kad su jevreji jaki fašisti oni navijaju protiv slabih palestinaca

gost

Bisera - kuhinja - sendvić !!!

@Mostar

Ajd ne rise!! Očigledno nemaš pojma ni o čemu a mozak ti je zadojen nacionalizmom i mržnjom. Fuj.

Rekla ma

Ko od koga prepisuje ? sarajevo.ba od oslobođenja ili oslobođenje od sarajevo.ba. Svi tekstovi isti.

Pitanje za mase

:" zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine." Jel to ona ima dvije plate???

/ Najnovije