I Dragan Čović čestitao Dan nezavisnosti BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Kome i čemu?

Mario

***

MOON

***

Milorad Dodik

Od mene: Like

Gulliverus

UUUUšljo aparthejdni samo se dopovezao konstitutivnosti koju pogrešno tumače. Čoviću slikaj se ispred Predsjedništva BiH i sjedišta BH Gasa.

***

***

Peti sekretar SKOJa

Ja još nemogu da vjerujem u ovo!?!? Da li ste sigurni ili je ovo nečija šala? Ovo je nevjerojatno, Draga Čović čestitao Dan državnosti BiH!!??!? Šta li je sad smislio? Ovo ne ide na dobro, garantiram vam da iza ovoga nešto ide i to vrlo vrlo gadno. No bez obzira šta on misli, želi ili sprema ja vam dragi čitatelji svih nacija i narodnosti od srca čestitam dan državnosti nama jedne i jedine naše drage BiH!!!!

Haha

Dragi prijatelji, najiskrenije i najljubaznije čestitam vam 1. mart, Dan neovisnosti naše domovine. Jedne i jedine Bosne i Hercegovine.

Mario

Lijepe riječi su ukras!

666

***

za ljiljana

Hrvata da ne bi , BIH nebi bilo .Zamislite se dobro. Ne mrzite! I jos napomena: 26 01 1993 g. prvi zlocin u Dusini kod Busovace ; 10 Hrvata mucki pobijeno od tzv. armije BIH. Od tada rat i obostrani zlocini . Ne ponovilo se vise ikome.

/ Najnovije