Hrvatsko narodno vijeće BiH: "Stidimo se. Užasnuti smo izjavom Darija Kordića"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gonzo

Lažete i relativizirate , a mislite isto. Vi se svakako Hrvatsko *****ko vijeće

Haha

Što je točno u ovom “vijeću” hrvatsko? Ovi su Hrvati koliko i ja alahov rob.

&

6 procenata …nisu bitni …ko im j m

Dublin calling

Što je točno u ovom “vijeću” hrvatsko? Ovi su Hrvati koliko i ja alahov rob. ka Haha Pa ti i jesi rob! Znači sve ok.

***

***

Svaka cast,

Hrvati koji znaju koja im je domovina.

Prdoje

Što je točno u ovom “vijeću” hrvatsko? Ovi su Hrvati koliko i ja alahov rob. ka Haha U pravu si smješko. Hrvati su u Hrvatskoj - ovi su, kao što si i ti smješko, bh katolici. Koliko katolika nosi prezime Bošnjak? Hahahahahajajaja

Pitanja za poimanja cinjenica!

Kad, otkud i koliko Hrvata migrira u Bosnu? Zasto u BiH gotovo nemamo slavenski gen? Kako nasi Franjevci nisu znali za Hrvate u Bosni do XX vijeka? Sebe opisivali kao Bosnjake 1890. Kako Zapad nije znao za Bosanske hrvate do 1918? Kad je drzava Bosna bila dio drzave Hrvatske? NDH? Znate li da u Hrvatskoj doskora nije bila Dubrovacka republika, Istra, Dalmacija, Slavonija? Zasto se u Hrvatskoj nije govorila ikavica? Zasto VP u BiH Valentin Insko na tv kaze vodjstvu RH da ona nema dijasporu u BiH? S kojim pravom se onda petljaju u unutarnje stvari BiH kad u njoj nemaju iseljenistvo? Znate li da BiH ima ogromno iseljenje u Hrvatsku? Kako mogu biti nacije bivse Kraljevine SHS izvan maticnih drzava, a da nisu nacionalna manjina?

***

***

***

***

Jugoslavija mjesovita

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Jugoslavija mjesovita

>>Kad, otkud i koliko Hrvata migrira u Bosnu? Zasto u BiH gotovo nemamo slavenski gen? Kako nasi Franjevci nisu znali za Hrvate u Bosni do XX vijeka? Sebe opisivali kao Bosnjake 1890. Kako Zapad nije znao za Bosanske hrvate do 1918? Kad je drzava Bosna bila dio drzave Hrvatske? NDH? Znate li da u Hrvatskoj doskora nije bila Dubrovacka republika, Istra, Dalmacija, Slavonija? Zasto se u Hrvatskoj nije govorila ikavica? Zasto VP u BiH Valentin Insko na tv kaze vodjstvu RH da ona nema dijasporu u BiH? S kojim pravom se onda petljaju u unutarnje stvari BiH kad u njoj nemaju iseljenistvo? Znate li da BiH ima ogromno iseljenje u Hrvatsku? Kako mogu biti nacije bivse Kraljevine SHS izvan maticnih drzava, a da nisu nacionalna manjina?

Valters

Katolici, vrijeme da se progovori. Sveštenstvo, što vi radite na fotografijama ratnih zločinaca? A one dvije gospoje, sada dajte intervju.. jel' bi i vas dvije isto rekle i bez kajanja? Fašizam.

Sanjam...

***

Nikad niko od tzv. bosnjackih politicara

***

Rob

Što je točno u ovom “vijeću” hrvatsko? Ovi su Hrvati koliko i ja alahov rob. ka Haha Samo su *****e Hrvati???

/ Najnovije