Hrvatska stranka: Ovo što Milanović kuha s Čovićem ni pas s maslom ne bi pojeo

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Popushite vi nama qaru na zaru! Ima vas da mozete stati u dva sarajevska nebodera!

.

Neka se zna!

Znate li da Republika Hrvatska nema dijasporu u BiH? BH hrvati nisu iseljenistvo ni narod Hrvatske! Zato BiH ima ogromnu dijasporu u Hrvatskoj. Mnogo njenog stanovnistva je iselilo u Hrvatsku u XX vijeku. Apsurd je da Hrvatska sebi daje pravo "skrbi" nad narodom u BiH, koji nisu njena nacinalna manjina ni dijaspora, a BiH nema nikakvu mogucnost skrbiti nad svojim brojnim iseljenistvom u Hrvatskoj! Problem je nastao kad su nakon popisa 1921. katolici u Kraljevini SHS, hrvatskosrpskog jezika, proglaseni njenom nacijom - Hrvati na cijelom prostoru Kraljevine, iako ne poticu iz Hrvatske!! Napravise Hrvate na Kosovu, CG, BiH, Dalmaciji, nesto kasnije i u Istri. Isto uradise sa pravoslavcima proglasavajuci ih nacijom srbima. Danas su to “piliticki narodi” na velikodrzavnim projektima Srbije i Hrvatske.

Administrativne oblasti Kraljevine SHS sa popisa stanovnistva iz 1921!

1Srbija, 2Crna Gora, 3Bosna i Hercegovina, 4Dalmacija, 5Hrvatska,Slavonija, Međumurje, ostrvo Krk sa opstinom Kastav 6Slovenija sa Prekmurjem 7Banat, Bačka i Baranja. --- Tako pise u izvornom dokumentu. -- Pitanja? Sta jeste a sta nije Hrvatska 1921? Nije Istra, Dubrovnik, Dalmacija, Slavonija, Medjmurje, ostrvo Krk,… -- Sta je tu Vojvodina?Zato nije u Srbiji? -- Gdje je SMakadonija, Kosovo, Sandzak?

Mostar

Hrvatska stranka, molim vas koliko ti ljudi imaju izabranih zastupnika u bilo koje tijelo vlasti? Nijednog! Dakle jos jedni od muslimanskih placenika

111

TROJICA MULJATORA

Naredjeno mu

Milanovicu ruskom agentu zvanom stakor je zadatak po naredjenju rusije da izazove sukobe pa i rat u BiH kako bo se dio paznje skrenuo sa agresije na Ukrajinu.Covic je njemu podredjen i ucinit ce sve sto od njega stakor trazi a dodik im je naravno pomagac i tango partner.

Nikolica s prikolicom

Bezbeli, ako je s tim imenom onda je sigurno u pravu. jebote, ovdje se uvijek nasmijem kad navratim. :))

Gost

Koliko članova broji ova "HRVATSKA STRANKA"? Ovaj njezin predsjednik se pokušava nametnuti tzv. Bošnjacima ali im izgleda ne treba dok imaju Sejdu. Fukara i jedan i drugi.

Objektivan i nepristran

Svi ste vi lopovi, ko direktan, a ko indirektan.

Guest

Guest Zna se ko su i sta bolje od njih ocekivati. Jedan je klimatericno-krastav i.kompleksas postao kad mu je dijagnoza:Jao pao. Isfrustriran sa bivsom ljubavi svoje upruge bosanskim muslimanom u Turcina????? Drugi ortodoksni kamenjarski krivousti lopov ciganski. Dobice oni svoje po ledjima samo dok se smiri stanje u Ukrajini.

Guest

Guest @ Nek se zna Treba kiflu povecati i pokrasti BiH imovinu.

Đočd

Jaka stranka dade izjavu odvedoše covica na cum

@Gost

Lijepe riječi su ukras

Ante

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije