Horor u BiH: Rotvajler izgrizao djecu na igralištu

7
Radiosarajevo.ba
Horor u BiH: Rotvajler izgrizao djecu na igralištu
Fena / Rotvajler

Dvoje djece starosti 10 i 11 godina povrijeđeno je u petak kada ih je na igralištu u Kozarskoj Dubici napao rotvajler, a jedno od njih je zadobilo teže povrijede, potvrđeno je "Nezavisnim".

Sve se desilo na igralištu u Ulici Miroslava Antića, a jedno dijete je prevezeno u prijedorsku bolicu.

Iz Policijske uprave Prijedor potvrdili su da su službenici Policijske stanice Kozarska Dubica dobili prijavu da je na igralištu pas napao i ugrizao dvoje maloljetnika. Kako navode iz policije, povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Kozarska Dubica i u bolnici Prijedor.

Čović upozorava: 'Nametanje izmjena Izbornog zakona BiH može imati nesagledive posljedice'

Čović upozorava: 'Nametanje izmjena Izbornog zakona BiH može imati nesagledive posljedice'

Dodaju da je policija preduzela sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te da je vlasnik psa ubrzo pronađen i protiv njega slijedi podnošenje zahtjeva nadležnom sudu za pokretanje prekršajnog postupka. O svemu je obaviješten veterinarski inspektor radi preduzimanja daljih radnji.

Prema pričama očevidaca navodno je u pitanju pas koji nije imao ogrlicu a sumnja se da su ga bivši vlasnici pustili na  ulicu i da sada slobodno luta, te se plaše novog napada.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije