Hoće li od 1. juna poskupiti struja za domaćinstva: Iz Elektroprivrede BiH dali odgovor

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uništiše nesposobni sve čega se taknu.

Strašno ko nam vodi državu,plate nikakve a sve poskupilo,narodu preostaju samo kontejneri.

Sarajlija

***

Sami smo birali

Opaa, samo jaši svi smo naši. Svaka čast za rukovodstvo. Evidentirali gubitne pa odma kompenzirati po narodu. Sve kvazi stručnjaci. Najlakše tako, narodu po ledjima ... bez jasne vizije, akcionog plana za optimizaciju troškova, ičega ... ee moji stručnjaci, sram da vas bude. Ali karma je qrva, stize kad tad ;-)

Adi

Gdje sada niksic da se ****i uspjesima vlade, dobio je sadaku od eu, ovo treba vlada da sprijeciž dosta je vise da rukovodstvo krade, a narod placa

In flacija

Kad ode struja otice i sve ostalo gore.

Adi

Oni kradu, narod ispasta, elektroprivrede rsa, i hercegovine u debelom plusu, ***

visocica 1662

Dragi gradjani potrosaci trebamo angazovati advokata i tuziti ove zlikovce koji imaju namjeru da nam ogranice potrosnju a onda je sledeci potez uvodjenje kartica kao kod mobitela koliko uplatis toliko ces i imati struje,ove zlikovce treba tuziti jer ovo sto oni pokusavaju da urade je krivicno djelo.Gradjani u entitetu rs su ovakve dobili na sudu.

Edin

Bilo bi dobro da elektroprivreda prvo analizira gubitak, da se malo presabere i racionalizuje svoje troškove, koji nastaju kao posljedica prekomjernog broja zaposlenih ( ovdje ne mislim na radnike nego na tzv. "uhl****"), a svakako i druge troškove, počevši od namještanja tendera, pa nadalje. Ovdje se nigdje ne govori o stvarnim troškovima koji utiču na cijenu, pa da se vidi njihova analiza, nego o "gubitku" koji je u stvari manjak novca kad se sve sabere i oduzme. Nije to bila nekakva investicija, pa se desio gubitak. Ovo može biti posljedica i nesavjesnog upravljanja. Ne pročitah da je neko od rukovodioca podnio ostavku.

/ Najnovije