Hoće li europski lideri danas Bosni i Hercegovini dati 'zeleno svjetlo' za otvaranje pregovora?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Putuj, Evropo...

Moguće da hoće, ali samo zbog paničnoga i paranoičnog straha za vlastite živote- pred razgoropađenim ruskim medvjedom. Otvaranje pregovora 2024. a zatim još dugo, predugo putovanje kroz noć. Ali za to zahvalite onima koji su pobijedili 1990. u tronacionalnoj koaliciji. I do danas zapravo nikad nisu izgubili. Izgubila je nepovratno ova zemlja. Ubijena SFRJ, ubijene su cijele generacije. A preživjeli su na odlasku odavde i na biološkom kraju. Memento za sve nas, memento koji pokazuje naličje trenutačno napumpane EUforije.

Nostradamus

***

Nostra Dama Us

Lijepe riječi su ukras!

Hcvlnčnčnp

***

kamidaN

Jedan čovjek u praskozorje rata 1991 godine je rekao sljedeće: Zar mi to isto nismo učinili 1941. godine u zajedničkoj borbi za goli život, za punu nacionalnu ravnopravnost? Treba li da vratimo točak istorije nazad i da platimo cijenu koju smo već platili?! Zablude ćemo plaćati siromaštvom, trovanjem duha i položajem daleke periferije u Evropi... Sve je znao i prorekao.

Kandidat

Turska je kandidat od 1995, Crna Gora je u pregorima od 2011... Daleko smo mi, predaleko, od EU, ali hajde nek se nesto desava.

Komšija

Po komentarima se može zaključiti da Bošnjaci, Srbi i Hrvati ustvari uopšte ne žele u EU, niti žele da ovdje vlada zakon i red. Oni vole da ih njihovi izrabljuju i bogate se preko njihovih leđa i da ih "čuvaju" od onih drugih. Jer to je najbitnije. Nema veze što se živi u bijedi i bez dostojanstva, oni svakako o tome nemaju svijesti. Ne čeka Turska tako dugo što neko neće da ih prijeti nego što i tamo žive zaostali i primitivni koji podržavaju podmuklog diktatora.

Jhchkckhvhkkhlj

***

Ovo ce biti najveci uspjeh Covica i Dodika

koji su vizionarski izbacili sdfa iz vlasti i time prokrcili put BiH u EU. Necemo cekati da svi Turci udju u Uniju

Bolje da ne daju

Da se neke budale spuste na zemlju i skontaju da nista nisu doprinijeli da se to desi..ako se i desi, to je splet okolnosti u svijetu i nagrada koju ovi ifioti nisu zasluzili..zato je narod i nezainteresovan..vidi se da je sve nametnuto i vjestacki

Tipični sdfa trol

Da se neke budale spuste na zemlju i skontaju da nista nisu doprinijeli da se to desi..ako se i desi, to je splet okolnosti u svijetu i nagrada koju ovi ifioti nisu zasluzili..zato je narod i nezainteresovan..vidi se da je sve nametnuto i vjestacki ka Bolje da ne daju

Ja1

***

/ Najnovije