Hladna jutra i sunčani dani: Evo kakvo vrijeme nas očekuje do kraja radne sedmice

0
Radiosarajevo.ba
Hladna jutra i sunčani dani: Evo kakvo vrijeme nas očekuje do kraja radne sedmice
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Proljeće na Vilsonovom šetalištu

Jutros je u našoj zemlji bilo sunčano vrijeme.

Temperature zraka u 07 sati: Bjelašnica -10 stupnjeva, Drvar -7, Bugojno -6, Jajce i Sanski Most -5, Bihać, Tuzla i Zenica -4, Livno -3, Grude i Sarajevo 1, Gradačac 3, Neum 8, Mostar 9 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 960 milibara, za 15 milibara je viši od normalnog i sporo se mijenja.

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15, na jugu zemlje do 18 stupnjeva.

Koliko političara bi do sada trebalo biti u penziji: Najstariji ima 77 godina

Koliko političara bi do sada trebalo biti u penziji: Najstariji ima 77 godina

U Sarajevu sunčano vrijeme. Najviša dnevna temperatura oko 12 stupnjeva.

BIOPROGNOZA Stabilne vremenske prilike, uz duge sunčane periode, ugodno će djelovati na raspoloženje većine populacije. Tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata dodatno će se umanjiti. Preporučljivo je slojevito se odjenuti, kako bi se po potrebi raskomotili, obzirom da će jutarnji sati biti prohladni, a poslije podne sa izraženijim porastom temperatura zraka.

23.03.2020 (Srijeda)., u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21 stupanj.

24.03.2020 (Četvrtak)., u Bosni i Hercegovini sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stupanj.

25.03.2020 (Petak)., u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stupanj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije