Hitrom reakcijom sarajevskih ljekara spašena ruka dvogodišnjem dječaku

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BOŠNJAK

Sada bih srbima poslao ovu poruku: " Vidite kakvi su Bošnjaci narod, koliko su dobri ispali prema vama, vi ste bošnjake I bošnjačku djecu ubijali u ratu ( naravno ne svi srbi ), a bošnjaci vašu spašavaju! Ovo poručujem stevandiću I svim drugima da sarajevo ne mrzi druge I drugačije! A isto tako da vi nas ne provocirate!

KOSOVAR

Ne možete vi bez Sarajeva, znate vi to samo nećete da priznate!

Pitanje

Da li će roditelji tog dječaka istinski biti zahvalni Sarajevu, ili ne?

komentar

BRAVO!! Drago dijete! Samo naprijed sa ovim lijepim vijestima koje nas spajaju! Ostale treba ignorisati! BRAVO!

Ja bi

Ja bi volio da ovu vijest objavi I RTRS, koja uvijek objavljuje kako su bošnjaci ovakvi, onakvi, koja se bavi mržnjom I nebitnim stvarima! E pa neka sada u ovo objave!

Tatar

Ponosan sam na svoje Sarajevo jako mi je drago što je to dijete spašeno i što je operacija uspješno izvedena hvala Bogu pa ljekarna a tebe ulojeni Stevandicu i ostala koliko pitam otkud vam toliki procenat mržnje i fasisoidnog nacionalizma.

RAJVOSA

Ponosan sam na svoje Sarajevo jako mi je drago što je to dijete spašeno i što je operacija uspješno izvedena hvala Bogu pa ljekarna a tebe ulojeni Stevandicu i ostala koliko pitam otkud vam toliki procenat mržnje i fasisoidnog nacionalizma. ka Tatar I ja sam isto tako, ali ne smijemo zaboraviti da su oni našu djecu ubijali ( ne svaki srbin)

/ Najnovije