Hit na društvenim mrežama: RTS "vjenčao" lidere HDZ-a i SNSD-a

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Pa sta su pogrijesili?

Ko

Je u tom braku, aktivan, a ko pasivan??? Ko viče joj? A ko odgovara šta je ljubavi paše ti moj!?

Nema greske

Fašisti UZP Genocidna tvorevina.

Koel

Ljudi napisali istinu

LGBT

E još da Baketa usvoje i eto ih u kompletu Happy family

Mate Boban Karadžić

može i ovako

Ralle

može i ovako ka Mate Boban Karadžić Moze i Osama bin Laden Izetbegović

*

@Ralle -- može, i oni su ista bagra svakako

Izborni i Treći

Al u limburgu mjesecu

Guest

vidite da su mu se usta iskrivila od pusenja miletu

Bernardica Prevljak

Krajišnik

*

@Hrvatska Republika Herceg Bosna - Eki? Ma dobićeš i Izborni i Treći al kad na hrastu nikne tikva. Komšić će vam biti predsjednik još 3 mandata, samo ti balegaj smrdane mali.

*

2022 će biti Asim Sarajlić hrvatski član Predsjedništva, Veliki Hrvat Katolik Asim. Sve može završit on, može vam završit i entitet ako hoćete. Može vam završit i da vam svima produži te hrvatske putovnice. Ili ako želite da se odvojite i vi i spojite s Hrvatskom, nije problem ba..

Slava Storonci

Usprkos teškoj i preteškoj međusobnoj povijesti srpski i hrvatski narod u BiH je smogao snage da to ostavi po strani i svoje odnose nastave izgrađivati na dobrobit dva naroda. Nikad više neće Srbi i Hrvati međusobno ratovati, iako bi to neki željeli ponovo vidjeti.

*

Nego bogati, ide li ko onim vašim "uznicima" u muriju? Pošaljete li im kad poneki paket da se izgotive malo? Jel se Praljak otrovao onako radi paketa? Šta, nije on dobijao ništa?

*

>>Usprkos teškoj i preteškoj međusobnoj povijesti srpski i hrvatski narod u BiH je smogao snage da to ostavi po strani i svoje odnose nastave izgrađivati na dobrobit dva naroda. Nikad više neće Srbi i Hrvati međusobno ratovati, iako bi to neki željeli ponovo vidjeti. ka Slava Storonci<< -- Jest dobro si. Istorija i trenutni odnosi Hrvatske i Srbije baš idu u prilog toj tezi......hahahahahahahaaaaaaaa

Rus-mir

Nego bogati, ide li ko onim vašim "uznicima" u muriju? Pošaljete li im kad poneki paket da se izgotive malo? Jel se Praljak otrovao onako radi paketa? Šta, nije on dobijao ništa? ka * Pozdrav iz Kine. :) https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kinezi-zatvorili-milijun-ljudi-pa-im-jos-unistili-i-16-000-dzamija-neka-se-mole-kod-kuce-15073154

/ Najnovije