Helez: 'Vučiću, nismo mi Beograd držali pod opsadom 1425 dana. Koristite se monstruoznim lažima'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

333

Vucic je majka svih balkanskih dijareja i dosadnjakovica. Zao mi je normalne raje po Srbiji kojoj Vucic iskace iz frizidera i cima ih kad spavaju. Na stranu sto ce dokrajciti Srbiju i uspjesno je demografski, socioloski, kultoroloski i ekonomski vratiti u 19. vijek.

Tako

Tako treba sa zločincem vučićem razgovarat,on je neosudjeni zločinac koji jr ubijao po BiH i hrvatskoj,a izazivo nerede u Makedoniji,Crnoj Gori,Kosovu,Hrvatskoj i BiH.

***

***

***

***

Bosanac

***

Robespjer

A cijene rastu li rastu, a omladina odlazi li odlazi.

***

***

***

***

Maybe

Tako treba sa zločincem vučićem razgovarat,on je neosudjeni zločinac koji jr ubijao po BiH i hrvatskoj,a izazivo nerede u Makedoniji,Crnoj Gori,Kosovu,Hrvatskoj i BiH. ka Tako<. Najvishe je hebavao MusliMajmuNe ka Helezdron Zukanpaglu Možda i bi ali je poznato da picousti koristi svoje usne za *****nje čuna.

Ko zna vucicu

Možda jednog dana neko vama uradi ono sto ste vi uradili nama. E tada bi vi znali kako je. Sve ostalo je šuplja priča i vaša laž koju imate u krvi i vaše ugroženo stanje koje ste imali i dok ste ubijali

Kada bi ti imao mozga u glavi

Možda jednog dana neko vama uradi ono sto ste vi uradili nama. E tada bi vi znali kako je. Sve ostalo je šuplja priča i vaša laž koju imate u krvi i vaše ugroženo stanje koje ste imali i dok ste ubijali ka Ko zna vucicu mozda bi shvatio koliko si glup ali to za tbe niie ni uvreda

Nadimak...

P***usti ja ti JM i sve najdraze

turanac

mnogo duže... 450 god., zaokružiti, sa sda na 500

Pretoplo

Pravo ugrijalo danas

/ Najnovije