Helez poručio Dodiku: Ovaj put si nadmašio sam sebe po gluposti. Tužan je taj tvoj život

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuzno

Helez ministar, e drzavo sta si docekala.

Sumljivo lice

Đ I K A N S K A posla

Cuvar u Zoo

Kada Heleza ga vidim, ne znam zasto, ali mi banane padnu na pamet...

Helez poručio Dodiku:

U povodu 100. obljetnice polaganja kamena-temeljca i početka izgradnje spomen-bazilike u Tomislavgradu, kao monumentalnog spomenika kojim je obilježena 1 000. godišnjica Hrvatskoga Kraljevstva i krunidbe kralja Tomislava na Duvanjskom polju, a u sklopu manifestacije "Dani sv. Nikole Tavelica" održana su dva predavanja te otvorena izložba koja prikazuje stoljetnu povijest spomen-bazilike. Kako je navedeno, 8. srpnja, prije 100 godina, u Tomislavgradu je počela izgradnja prvog spomenika hrvatskoga kraljevstva i simbola duvanjskoga kraja, Spomen bazilike posvećene sv. Nikole Taveliću gdje su uz fra Miju Čuića, značajan doprinos izgradnji bazilike dala Družbe Braća Hrvatskoga Zmaja.

Helezdron Zukanpaglu

Novosarajlija rumeni, papak iz unutrasnjosti

Papak iz Kupresa

Krivični osuđen davanje lažnog iskaza Krivični osuđen nasilničko ponašanje

666

Kada Heleza ga vidim, ne znam zasto, ali mi banane padnu na pamet... ka Cuvar u Zoo I Gorici... Banana... U ustima...

iva

DODIK JE ODVALA OD BUDALE ! U USA HELIKOPTERI ZA GASENJE SU KAPACITETA 2.5 TONA. VIDI SE DA JE VD SRBIN .LAZE KAO AV:):):)

To bolje sakri

Kada Heleza ga vidim, ne znam zasto, ali mi banane padnu na pamet... ka Cuvar u Zoo Te homosexualne fantazije cuvaj za sebe. Helez je straight.

Mile

Opet muslimani iz najmanjrleg dela Bosne (4 kantona sa 23% teritorije) prkose Hriscanima na najvecem delu bosne u SRPSKOJ REPUBLICI na 49%?? I posle neko kaze nisu krivi za ono sto se desilo...

Srpska Phedherska Crkva nije hriscanska

Opet muslimani iz najmanjrleg dela Bosne (4 kantona sa 23% teritorije) prkose Hriscanima na najvecem delu bosne u SRPSKOJ REPUBLICI na 49%?? I posle neko kaze nisu krivi za ono sto se desilo... ka Mile To je politeisticka sekta, phedherska i pedofilska. Drugo, Bosnjaci drze 30% teritorije, malo zagooglaj pa ces vidjet. Trece, Vlasi su izgubili trecinu teritorije koju su nekad drzali racunajuci Bosnu, Hrvatsku, Crnu Goru, Kosovo i Srbiju, tako da je tendencija po njih negativna. Cetvrto najvaznije, vrhunac su davno dostigli i vec decenijama su u nepovratnom padu.

/ Najnovije