Helez: Informisao sam komandanta NATO štaba o događajima koji su rezultat 'svesrpskog sabora'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kkkk

Želi da uništi BIH, eto nato sad i Ukrajini pomaže što bi rekli "do poslednjeg Ukrajinca". Sve su kriminalce iz zatvora pustili da ratuju u Ukrajini, jer više nema ko. Država sa geografskim položajem "na međi puteva istoka i zapada" jednostavno MORA da sarađuje sa svima i sa Hrvatskom i sa Srbijom, sve bi bilo boilje da je možemo premjestiti na drugo mjesto, ali ne možemo se pomjeriti od država kojima smo okruženi. Jedino pametna i mudra politika može spasiti ovakvu zemlju od sukoba i podmitljivih političara. Prošlost nam služi da bi iz nje nešto naučili, a to je da moramo pronaći način da očuvamo mir.

Haha

NATO štabe šta nam rade…

***

***

***

***

***

***

***

***

Polako ali sigurno

I tako, znaju i prate situaciju, zadnjih 20 godina, i to je to. Valjda se nadaju da ćemo uništiti sami sebe i tako riješiti problem. Možda su u pravu.

Eeeeeee

Jadnog ministra, a jos jadnije drzave.

/ Najnovije