HDZ prozvao Ramu Isaka: Oduzimanjem nadležnosti skreće pozornost sa hapšenja

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Vidi ovo. HDZ živ. Počeli se čak i miješati u vlastiti posao. Pomalo nevjerovatno

Kao da zna

Isak sta je posao ministra

Mostar

U pripremi su i akcije u HNK nemojte se iznenaditi kad pola HDZ bude uhapšeno. Vrijeme je za hercegovačke lopove.

kriminalacigo

al mlogo brate rrrruuužžžžaaaannnn!

Panzer

I Ramo je islamistčki taliban

Samo mirni raspad bejha u tri drzavice.

Sve ostalo je lose. Ili ce se prezivljavat u agoniji kao u ovih 30 godina iza kokosarskog rata, ili ce nastat novi (kokosarski) rat. Ima jos malih drzava po svijetu, pa odlicno stoje. Primjeri su San Marino, Andora, Liechtestein, Luksemburg itd itd.... Bit ce ispocetka malo tesko, neki ce ostat kod onih drugih, ali ce se kasnije u nekoliko narednih godina izvrsit zamjena ili prodaja, te preseljenje. Tako ce se doci do relativno jednonacionalne tri drzavice. I mir za sva vremena, umjesto ove tihe propasti.

Mario

Trc b a l i j a poljem ja za njim da ga koljem

Sanjaj mitomane, mozete otici u srbiju i hrvatsku

Sve ostalo je lose. Ili ce se prezivljavat u agoniji kao u ovih 30 godina iza kokosarskog rata, ili ce nastat novi (kokosarski) rat. Ima jos malih drzava po svijetu, pa odlicno stoje. Primjeri su San Marino, Andora, Liechtestein, Luksemburg itd itd.... Bit ce ispocetka malo tesko, neki ce ostat kod onih drugih, ali ce se kasnije u nekoliko narednih godina izvrsit zamjena ili prodaja, te preseljenje. Tako ce se doci do relativno jednonacionalne tri drzavice. I mir za sva vremena, umjesto ove tihe propasti. ka Samo mirni raspad bejha u tri drzavice.

***

***

Tatar

HDZ suplj vam je to priča.Nimalo mi nije simpatičan Ramo Isak i kad bi ikako mogao ja bi ga izolovao sa očiju javnosti ali da ste vi na mjestu Bošnjaka a oni u vašoj poziciji ne bi im se ni za trag znalo.A vi tu obitavate i samo preseravate a znate da od te vaše priče nema skoro nista

Nino

*** je najveći *** faca mu sve govori

/ Najnovije