HDZ i SNSD oborili zaključak kojim bi se osigurala sredstva za izbore

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Hehe

Tzv BiH polako ali sigurno ide u bespuća povijesne zbiljnosti. I nikome neće biti žao kad premine

Koel

Tzv BiH polako ali sigurno ide u bespuća povijesne zbiljnosti. I nikome neće biti žao kad premine ka Hehe naszivjela puno fore i opasnije od vas i ostala i opstala tako ce i sada ali izborni moze samo ici plenkovicu i milanovixu plakati ove ustase treba iakorijeniti

Qqq

POSUDBA ENTITETA JE IGRA SNSD I HDZ DA SE KAZE DA JE BIH SASTAVLJENA OD 2 ENTITETA, I DA NIJE PO USTAVU DA BIH IMA 2 ENTITETA. HDZ I SNSD ZELE PROBLEME JER SAMO TAKO USPIJEVAJU. F U J J J...

Ibro

Jadno je kad mrzis svoju domovinu. Da jadnije ne moze biti. Samo je jadnije da dva penzionera od kojih je jedan cak na crnoj listi, uzmu otpremninu, koriste VIP salone da bi opet radili protiv svoje domovine. Nikad to normalna EU a i sire nece i ne mogu shvatiti.

Srbija

Samo zajedno možemo stati na put muslimanskoj aždaji. Sablje oštrite za troglavu neman

za papka CITULJA ZA BOSNU SMRTOVNICA

>>POKOJNA BOSNA POKOJNICA SE UPOKOJILA KADA JE SAHRANA HOCE LI BITI SAHRANA ILI DZENAZA HOCE LI BITI U DIMIJE OBUCENA ZA POSLEDNJI ODLAZAK ka CITULJA ZA BOSNU SMRTOVNICA << To sto si naveo vazi za tebe i tvoje istomisljenike. Vase vrijeme j eodbrojano i zato pjenite od frustracija. STo ste imali imali ste , sad se okrece drugi list. Partije HDZ, SNSD, SDA i jos par njih , treba eliministai i clanove zakonski sankcionisati jer su cijelo vrijeme radili protiv drzave i prosperiteta pucanstva. Perfidnost nije znak intiligencije vec mentalna bolest i ona je prisutna kod clanova navedenih partija. Inteligencija i znanje je za njih "Spansko selo".

za papanku JUGOSLOVENKA

>>KADA JE SAHRANA KADA DA DODJEM NA NJEN POSLEDNJI ISPRACAJ U DHEHENEM BOSNA U DZEHENEM ka JUGOSLOVENKA<< Idi obrazuj se jer si nepismena, a zelis nesto da se pokazes sa komentarima kao da znas. Nisi ti jugoslovenka nego papanka, jer ti je nizak nivo rezonovanja kao i znanja. Bila si u skoli vise na odmorima nego na nastavi. Ti bi da mijenjas nesto oko sebe a zatucana si do daske. Mozes samo biti prisutna u birtijama koje tuknu na bijeli luk i brlju.

135

Ljudi, budite svjesni da živimo s fašistima i objašnjavajte to svojoj djeci kad ih odgajate.

Objektivan i nepristran

Samo citam ovdje komentare i sve mi je jasno.... Jedna mi samo stvar nije jasna, kako iko moze na silu ustrajavat da zivi s onim drugim kojega mrzi, a ovaj istovremeno mrzi njega jos vise? To stvarno ne razumijem. I ovdje jos par DEBILA²²²² pozivaju na rat? Za sta to kao pa rat? Da bi onda ipak opet zivjeli skupa oni koji nekim cudom prezive? O, budala, nevjerojatno...

N

Koji cetnici i fasisti. Jest ova evropa ***. Hoce i ukrwjini da uvedu dejton, njemacka i francuska. Treba g*vna fasisticka protjerati iz drzave.

JADNO

>>Samo zajedno možemo stati na put muslimanskoj aždaji. Sablje oštrite za troglavu neman ka Srbija<< KAKO SI JADAN, KAD OVAKVE STRAVI PISEŠ. TROGAVA AŽDAJA JE U SRBIJI GLUPANE.

PITAM SE

KAKO JE EVROPA SLIJEPA NA OVOLIKU KOLIČINU NACIONALAIZMA I FAŠIZMA OD STANE SRBA I HRVATA? ZABRINJAVAJUĆE DA SVI ŽMIRE, DOK I JEDNI I DRTUGI OŠTRE SABLJE. JEDNOM GENOCIDAŠ, UVIJEK GENOCIDAŠ.

/ Najnovije