HDZ BiH: Marinko Čavara je trebao dobiti zahvalnicu, a ne sankcije

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KamidaN...

Prava kazna za vas i one Dodikovce je zatvor, dugogodišnji zatvor a ne sankcije.

Guest

Zahvalnica od Milanovića,Vučića i Putina

LOL

Pa eto, dobio je :)

Guest

Guest Vidite li ovih UZP djon obraz traže zahvalnice. Tvog kamenjarskog ortodoksnog lopova krivoustog cigosa lopova,Bevandu ni vino ni voda,tebe seljacicu i još neke treba iza brave na redaljku da se i tamo pazite.

budući švaba

*** i fašistićka stranka hdz samo u zatvor

Ljiljan

Trebalo je *** na strijeljanje !

A sta kaze stakor ?

Sve dok ne cujem ruskog agenta milanovica zvanog stakor sa komentarom na sankcije ovim pojedincima iz hdz- a i partnerske stranke milorada dodika necu vjerovat da je ovo istina.Stakor stoji iz nereda u BiH,planira operacije secesionizma,a u jesen dolazi sa dobrovoljcima hercegovcima u ljubuski da proglasi samoupravu.Na celu ce biti on prekaljeni borac iz Brisela gdje je svercujuci polovnim autima stekao ratno iskustvo,a povest ce i svoje sinove da ih moze sahraniti u zemlji svojih predaka mada kazu da su milanovici iz srbije ,a tocnije iz sumadije.

Zlo i lopovluk bh politicara

Amerianci znaju za svaku marku koja se ukrade,ako budete bukali oni ce dati i dokaze novinarima. Krenulo je doce svi lopovi na red.

Blokada

Sto si blokirao blokirao si. Sad si sam blokiran.

Psihopate

Hahahahah, koji su ovo bolesnici! Kreteni!

Hahahahahaha

Lijepe riječi su ukras!

Role

Seljačina od Busovače...pokrao, obagatio se, ne zna ni sam koliko ima nekretnina po HR.

Db

Trebalo je *** na strijeljanje ! ka Ljiljan JADNIČE POBIŠE VAS RESPIRATORIMA SEBIJA I EKIPA A ČAVARU BI TI STRELJO HAHAHA

Tuner

Ma ja. Ne znaju ameri nista. Vi pravdate sve od jasenovca preko ahmica do ove spodobe.

Mirza Tvica

Zahvalnica u obliku sankcija, šta da se tražila krivična odgovornost zbog odlaganja i propuštenog vremena.

Mirza Tvica

Njih kazni Amerika oni optuže muslimansko Sarajevo. Njih kazni EU oni optuže Bošnjake. Njih kazni Velika Britanija oni optuže Bošnjake. Njih kazni Njemačka oni optuže Bošnjake. Je li HDZ kao i SNSD misli da su njegovi glasači toliko glupi da ne vide kakvu licemjernu politiku vode?..., kako to lijepo opisa američki ambasador.

Gost Radio Sarajeva

To mu je zahvalnica.

Koel

Zahvalnicu od uzp sigurno a od normalnih diplomata dobije sankcije sto ga i slwduje

Stakorov zov

Lijepe riječi su ukras!

Bljak

Ovaj HDZ je tako ljigav sve slinav trag ostaje za njima

nasvasta

Tješite vi budalu.

Guest

Guest Koliko se smijem aslovu u nocnim satima mislice komsije neko poludio.

Guest

Guest Cigos stranke brani svog cigosa HDZ.

/ Najnovije