Hasan je Nerminu dao ćorke i spriječio još veće krvoproliće. Oglasio se njegov sin s novim detaljima

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Sin vam prica prepricanu proci. Konjino novinarska blamiras se. Jesu li nadjeni ti corci sta mislis? Sta mislis je li neko glup da ne raLikuje manevarski matak od pravog?

DoDICKgenocidas

Menw samo zanima ako je imao corke odakle mu metak da izvrsi samoubistvo?

Oglasila se pravda za .....

Šta ima novo u ovom tekstu osim sto se oglasio sin ?? Bolje da je manje tekstova a bitnih nego repriziranja istih. Toliko toga ima važnog ako ništa da se prepiše sa drugih portala ali vi objavljujete samo tračeve.

Balasevic

Bas ste izlisni. Zvacete prezvakane teme. Zvacete, zvacete i zvacete i samo zvacete, i zvacete.

Godt

Ovaj Nermin bio haman pravo poznat a u isto vrijeme i nepoznat lik..I sad kad ga nema odredjeni zele pravdu,Zasto ga niste gonili dok je ziv bio a ne sad..Moze,ali kasno

/ Najnovije