Haris Vranić: Zbog poteškoća na KCUS-u omogućeni MR pregledi u drugim ustanovama

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuuuj

Pokvare MR drzavni da bi gonili raju na privatne i uzimali im pare isti ti koji pokvare MR u radno vrijeme i trce privatno da pale MR. Koja je te ... Ma fuuuuj

SDK

Sve se namješta privatnicima. Kupite još jedan aparat za mr. a ne da otplačujemo privatni.

Fuuuj

Da zakljucimo. Stotine miliona maraka se godisnje slijeva u finansiranje ove institucije. Te stotine milioma su novci gradjana koje gradjani uplacuju u zdravstvo pod obavezujuce namete na platu. Onda gospoda koja primaju platu od tih novaca gradjana uredno se izivljavaju na MR ne bi li se pokvario ili ostetio kako bi iste te gradjane koji sve to placaju kanalisali u svoje privatne ordinacije poslije radnog vremena i za istu uslugu uzimali novce, ponovo al bez racuna. A onda izadje srednjoskolka iz Tuzi i pocne se hvaliti kako je ustedila milione i milione drzeci aparate pokvarenim iako su gradjani dali novce da ih potrosi na odrzavanje i unapredjenje. Ja ovo vidim kao teski kriminal za hapsane i zabrane rada. Bolje nemati ni jednog doktora nego ovakve kriminalce.

borac1992

Kakve poteskoce, namjerno muce narod

/ Najnovije