Haris Memija: 'Jedna ulica u Sarajevu treba nositi ime dr. Paula Lowea'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lowe je bio love

Mjesto gdje je nastala njegova najpoznatija fotografija Sarajeva treba se zvati po njemu.

xxx

Moze ona azize sacirbedogovic, ko je ona d aima ulicu, sin joj lopov koji je krao po americi pare od bosne, i kuja dobije ulicu, to samo u sugavoj bosni ima

vasa

Kako smo samo patetični.

Petar

***

Jeli

to onaj što ga je Emir obio

Noni

Bjezi ba kakva ulica više. Boga mi ko god umre daj mu ulicu ili nekakvu plocu. Najgore covjek radi ulice mora mijenjati sva dokumenta a neko i pecate i i sve druge poslovne papire.

666777

Šenoina Radićeva Tina Ujevića Birajte

Baš tako Emir iz Sarajeva ga sredio

to onaj što ga je Emir obio ka Jeli Baš tako, momak je iz Sarajeva gdje i završio osnovnu školu. Čovjek ga usvojio i dao mu svoje prezime, a Emir ga valjda iz zahvalnosti ubio. Pa, ima li licemjernijeg prijedloga i podlijeg djela?

Fotograf

Haris Memija bi kao ratni dezerter trebao manje vaziti i patriotizmu.

/ Najnovije