Harakiri u Zagrebu!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo Faruk!

Bravo. Nikad kraca, a bolja i tacnija analiza.

Gost

Postoji li iko u BIH da tausravi ovog covjeka prije nego u potpunosti unisti drzavu i bosnjake pretvori u palestince!

Mostar

Bosnjaci pogledajte se u ogledalo i shvatite da ste zatrovali odnose sa svima tako da vam danas glas dopire do Tuzle i Konjica. Zasto? Zato jer su vas uvjerili da je BiH vasa, a nije i nece biti. Morate je dijeliti sa nama i sa njima, a ne nametati, podvaljivati....postovanje Ustava ovu zemlju vodi u prosperitetnu buducnost, 3 entiteta joj takodjer pruzaju golemu sansu, unitarizam je ubija...pozdrav svima

Faris

Odavno bolju analizu i politički komentar nisam pročitao. Svako slovo je antologijskog značaja. Aferim!

BiH

Bosnjaci pogledajte se u ogledalo i shvatite da ste zatrovali odnose sa svima tako da vam danas glas dopire do Tuzle i Konjica. Zasto? Zato jer su vas uvjerili da je BiH vasa, a nije i nece biti. Morate je dijeliti sa nama i sa njima, a ne nametati, podvaljivati....postovanje Ustava ovu zemlju vodi u prosperitetnu buducnost, 3 entiteta joj takodjer pruzaju golemu sansu, unitarizam je ubija...pozdrav svima ka Mostar ---kad telad takva kao sto si ti bude isla po pamet u zagreb ili beograd e onda ce i bosnjaci gledati na vas kao na drzavljane zajednicke nam bosne i hercegovine. do tada sikter.

JA1

Jasno je svakome iole pametnom da SDA i Bakir nisu nikakva probosanska opcija. Oni su samo u pljackanju PRO sve ostalo je na margini. Jedino nasa stranka je prava Probosanska.

Gost

Prva analiza ove analize jeste da autor ima psiholoskih poremecaja u vidu paranoja i manija te previse slobodnog vremena. Analiza u sustini govori svi nasi susjedi su neprijatelji, nemoj da se dogovaramo sa njima, samo ostra medijska prepucavanja, spominjanje rata svaki dan i tako cemo unedogled. Sjajna strategija, bas super funkcionise zadnjih 15ak godina.

Ddd

BRAVO FARUK. JUTROS SLUSAM IZJAVE COVICA ZA HRT, OPTUZBE NA RACUN BAKIRA I BOSNJAKA, KAZE NEMA SAGOVORNIKE U BIH I FEDERACIJI, NEMAJU RAVNOPRAVNOSTI... A ZABORAVLJA DA NECE ON DA SE VLADA FEDERACIJE FORMIRA ,DA IMA PREDSJEDNIKA FEDERACIJE, MINISTRA BEVANDU, POTPREDSJEDNICU VLADE FEDERACIJE, DRZAVNO TUZILASTVO, UIO.... I JOS BEZBROJ FUNKCIJA VISE OD BOSNJAKA. I SVI SU ZAPOSLENE I ZA RAZLIKU OD BOSNJAKA. ON SADA UZ POMOC DODIKA I VUCICA VRSI PRITISAK I HOCE TERITORIJU ZA SEBE. HDZ NIJE JEDINI, IMA JOS HRVATA, TREBA I NJIH DA PITA STA HOCE ONI.

Biti che

Razlaz.

miki

opasno je zahladnilo između bosanaca i Hrvata da se moglo na zlo dati, trebala je relaksacija

miki

Mostar, a šta ćemo sa UZP HDZ je potpisao Dejtonski sporazum, odustao od Herceg bosne, zauzvrat dobio etnički čistu Hrvatsku...sad bi vi i jare i pare...HDZ vas je žrtvovao sad vas ko ovce hoće uvjeriti da su to Bosanci krivi a i vi ste Bosnaci ne zaboravi to, geni ne lažu

/ Najnovije