Haos u RS-u, Vasković tvrdi: "Mlađi Dodik brutalniji i bezočniji čak i od oca"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rezimski novinar zna

***

Komšija

sta ce se desiti prije nego sto se to ostvari. I tako godinama unazad. ka Rezimski novinar zna A kojeg to režima? Hoćeš li nam objasniti?

Majk

i ružniji :)

Kartel

Vodja kartela

Dobrinjaxxx

Mi u ovom entitetu smo sretniji mi nemamo sina Izetbegovića da naslijedi, pa pade dinastija, konačno, a vi sa Dodicima u nedogled u dubiozu.... žao mi vas je.. mi ćemo se evo akBgd za koju godinu rješiti pipaka IzetbegovićHobotnice... a vi izgleda nikad... a ko zna možda vam tako i treba.. nakon svega...

Komšija

Svakog režima koji je na vlasti. Njemu je svejedno. Procitaj njegove ranije “radove”

Komunalni radnik

***

Komšija

Svakog režima koji je na vlasti. Njemu je svejedno. Procitaj njegove ranije “radove” ka Komšija De pročitaj još još jednom šta si napisao. I ne koristi tuđi nick.

Komšija?

A kojeg to režima? Hoćeš li nam objasniti? ka Komšija Pogledaj snimku Vaskovićevog dolaska u Srebrenicu, snimljenu 12. Jula 1995.

Komšija

Pogledaj snimku Vaskovićevog dolaska u Srebrenicu, snimljenu 12. Jula 1995. ka Komšija? I dalje ne kontaš?

istina

E ako Vaskovic tvrdi, ili nedaj boze Bursac, onda nema dalje. Dok Dodik putuje, sastaje se sa politicarima, gradi Republiku Srpsku, krajnji domet maligne sarajevske mahale je svakodnevno rezanje na jedan od tri konstituivna naroda. Mozda bi se vi muslimani trebali zapitati hoce li to donjeti neko dobro BiH?! ka Komunalni radnik Putuje od Bjelorusije, nekad do Moskve, Srbije i nekad mu daju da poselami Askere u Turskoj hehehheeh bravo!!!

NE! HAOS U FEDERACIJI!

Hrvati tvrde Seydo perfidniji i ljigaviji cak i od Kakera.

Komunalni radnik

***

/ Najnovije