Hamdija oštetio 'NLB leasing' za više od 600.000 KM - dobio dvije godine uslovno

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

S'jedne strane...

...treba mu uzet' kompletnu imovinu i dati u dobrotvorne svrhe (zato sto je lopov)...s'druge strane treba mu dati mjesecnu penziju,da ne bude gladan,za nagradu zato sto je zayebb'o proklete lihvare.

Hamdija

Ruke ti se pozlatile!

banda

covjek me je prevario kod prodaje zemlje na vlakovu za 4 hiljade maraka, zajedno samnom jos nekoliko ljudi za slicne iznose, dobio godinu uslovno, rekli ako hocete pare tuzite ga ali znajte da mozda nema nikakve imovine na sebi

Brko

Majstore ako nisi clan SDA javi se u centralu i reci da te je poslao Asim, ozbiljan si kandidat bar u kantonalnoj opciji. Jos malo skole pa ces biti za predsjednistva.

Gogo

Ne znam sta je problem: banke imaju uposlenike na visokim platama koji se zovu "risk manager", odnosno osobe koje su zaduzene za procjenu rizika. Pogresno procijenili, zahebali se i....šta sad? Treba da ih sud brani? Bravo Hamdija, trebalo bi te u potpunosti osloboditi jer je ovo cista obligacija Hamdije sa bankom.

Laž

Jel ovo alan ford. Hoćemo svi tako

Suada

Čovjek koji sebi osječko metar drva da se ugrije dobio 3 mjeseca zatvora. Sto više ukradeš manja kazna. Samo se siromašni kažnjavaju.

/ Najnovije