Hadžikadunić: Ukrajina nije krajnji cilj Putina, tamo se brani liberalni poredak

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bjlkfkl

Tako je profesore, poredak u kome su ljudska prava svedena na pedere i kučiće a radnička prava na platu ispod potrošačke korpe treba da nestane.

Guest

O cemu pricas? Sjeti se kubanske krize '63 i zbog cega je izbila. Zbog ruskih raketa u americkom komsiluku, slicno kao sada NATO rakete u ruskom. Kada je zapad bombardovao Srbiju i pobio onolike ljude zbog Kosova, Rusija nije reagovala i stavila veto na vojnu operaciju. A lafo se vole, lafo srbi-rusi braca. Ovo je ista situacija. I amerikanac i rus telefonom pricaju kako da dijele svijet.

Nisam robot

koja je sad ovo mahalska čalovina?!?

Koel

Pocetak treceg svjetskog rata

Hercegovac u Bosni

Ne volim diktatore ,ne volim demokratiju po principu ,ovo sto ja kazem je ispravno a vase je neispravno, demokratija koja tezi perverziji, tipa spolno neopredjeljena itd. Sve u svemu ni jedno nije kako treba ali s Rusijom ,nema zakona, nema slobode.Ko god se raduje, nije svjestan sta priziva.To je princip sile, destrukcije i nazatka.

Gjčćfj

Vi jednostavno ne shvatate da se ruska imperija i narod sastojao od rusije belorusije i malorusije tokom hiljadu godina postojanja carstva. Prvi put su odvojene 1989. Od zatucanog uz kaficu zamišljenog kasablije teško je i očekivati promišljeniji zaključak ;)

Gjklvf

Malorusija ili današnja ukrajina nikada u svojoj istoriji nije bila ništa drugo do rusija.

za Gjčćfj

Vi jednostavno ne shvatate da se ruska imperija i narod sastojao od rusije belorusije i malorusije tokom hiljadu godina postojanja carstva. Prvi put su odvojene 1989. Od zatucanog uz kaficu zamišljenog kasablije teško je i očekivati promišljeniji zaključak ;) ka Gjčćfj Odakle si ti isplivao da mi ej znati. Rusija je uvijek bila i ostala destruktivna zemlja. Navedi samo nesto sto mozemo zahvaliti Rusiji. NISTA- samo pokazuju amoralnost, laz, pljacke i smicalice i destruktivnost. Primjer je sta su uradili od Afganistana, sadasnja situacija tamo je made by Rusia.

za Gjčćfj

Procitakj nesto od Tolstoja, Dostojevskog , Jesenjina, Turgenjeva, Puskina, Cehova... svi lijepo opisuju karakter tog Ruskog naroda.

/ Najnovije