Guverner Centralne banke o zahtjevu za ostavkom: Plate ne opterećuju budžet BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vb

Danas ili sutra, sve nas ovo čeka. Danas s potpunom ignorancijom gledamo ovog čovjeka, a svima nama, apsolutno svima, gdje god da radimo sjedi neki stranački zločinac iznad glave koji je sebi uzeo za pravo da harči, krčmi, raspolaže državnom imovinom i sam sebi daje prava da zapošljava, otpušta, nagrađuje poltrone i otpušta ljude sa stavom, karakterom ili naobrazbom. Tako je apsolutno u svakoj vladinoj, nevladinoj organizaciji, ministarstvu, opštini, školi ili zdravstvenoj ustanovi! Vođe političkih sekti koje zovu strankama su postavile cijeli svijet naopačke, i tako je posljednjih 25 godina. Jedino rješenje je RAT i JAVNI LINČ svakog govneta s kravatom koji hoda po ulicama Sarajeva. Svako đubre s kravatom na ulici treba javno raščerečiti i utući nasred ulice!

789

Vjerujem da ima pritisaka i zbog ,,parka'' ali i ova priča oko monetarne politike, države i patrotizma mi je dosta poznata. Znači trebamo dati ljudima plaće po 20 000 da bi oni radili svoj posao i bili patrioti čuvajući monetu jer su oni Bogom dati inače.....Ne opterečuju budžet jer uzmu koliko im treba iz centralne banke pa tek onda računaju profit.

Mali moke

Dragi moj asistentu... usra ga sada pravo!

@king

Ne lupaj gluposti. CBBiH postoji od 97. Prije toga bila je samo dio narodne banke jugoslavije.

bljak

odakle god ti dolazila plata kao dio drzavnog sistema nije moralno da ti je tolika

King

Ne lupaj gluposti. CBBiH postoji od 97. Prije toga bila je samo dio narodne banke jugoslavije. ka @king Neznalice, sjedi jedan. Ili SDAovce? Do duse isto.

/ Najnovije