Granična policija BiH zvanično dobila novog direktora

1
Fena
Granična policija BiH zvanično dobila novog direktora
Foto: Fena / Zoran Galić i Mirko Kuprešaković

Primopredaja dužnosti između dosadašnjeg direktora Granične policije BiH Zorana Galića i novog direktora Mirka Kuprešakovića, koji je imenovan na to mjesto od 2. marta 2023. godine, upriličena je u četvrtak u sjedištu Granične policije BiH.

Tom prilikom Galić je Kuprešakovića upoznao s aktivnostima i rezultatima rada koje je Granična policija BiH postigla u prethodnom razdoblju, kao i o aktualnom stanju u Graničnoj policiji te mu poželio dobrodošlicu i uspjeh na ovom radnom mjestu.

Novi direktor Granične policije BiH Mirko Kuprešaković kazao je kako će svoj posao obavljati profesionalno i biti ustrajan u borbi protiv svakog oblika kriminaliteta.

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Zahvalio je Zoranu Galiću na dosadašnjem angažmanu u radu Granične policije BiH i poželio mu uspjeh na novoj poziciji zamjenika ravnatelja u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu BiH, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije