Gradonačelnik Srebrenika pozitivan na koronavirus

0
Radiosarajevo.ba
Gradonačelnik Srebrenika pozitivan na koronavirus
Foto: Facebook / Nihad Omerović

Gradonačelnik Srebrenika Nihad Omerović pozitivan je na novi soj koronavirusa. Građane, saradnike, poznanike obavijestio je da je pozitivan na COVID-19 putem svoje Facebook stranice.

"Dragi prijatelji i sugrađani, osjećam odgovornost i obavezu da vas informišem da sam prije dva dana od strane higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja Srebrenik obaviješten da sam označen kao prvi kontakt osobe kod koje sam gostovao u radijskoj emisiji, a kod koje je potvrđen pozitivan nalaz na COVID-19.

Odmah po saznanju, otkazao sam sve ranije zakazane sastanke i povukao se u izolaciju. Takođe, iako nisam imao, niti trenutno imam bilo kakvih naznaka ni simptoma bolesti, odmah sam uradio test na koronavirus. Upravo sam dobio potvrdu da je nalaz pozitivan.

Iz tog razloga u narednom periodu ću biti u samoizolaciji. Obzirom da smo započeli dosta infrastrukturnih projekata od značaja za lokalnu zajednicu, želim da znate da će se radovi na terenu nastaviti istim intenzitetom a ja ću sve aktivnosti do daljnjeg obavljati putem telefona i online, putem društvenih mreža.

Želim vam svima dobro zdravlje i da se ako Bog da uskoro sretnemo na terenu, da zajedno nastavimo graditi naš Srebrenik i našu lokalnu zajednicu po mjeri svakog stanovnika", napisao je Omerović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije