Fuad Kasumović: Pozitivan sam na koronavirus

0
Radiosarajevo.ba
Fuad Kasumović: Pozitivan sam na koronavirus
Foto: Facebook / Fuad Kasumović

Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, pozitivan je na koronavirus.

Vijest je objavljena na Facebook stranici gradonačelnika.

"Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, kao legalista i čovjek čiji su poslovni i životni potezi transparentni i javni, obzirom da ništa nikada nisam skrivao od javnosti, želim Vas informisati da sam danas radio test na COVID-19 i da je rezultat pozitivan. Posljednja 72 sata, od kako sam posumnjao u simptome koronavirusa, nalazio sam se u kućnoj izolaciji, nisam prisustvovao predizbornim skupovima drugih političkih subjekata, niti sam održavao vlastite. Uvjeren sam, kako sam i ovim činom pokazao svoju odgovornost prema časnoj funkciji koju obavljam i prije svega, prema svojim sugrađanima do čijeg mi je zdravlja veoma stalo", napisao je Kasumović te dodao da se osjeća dobro i pridržava ljekarskih uputa.

Poručio je da će u narednih 10 dana biti u samoizolaciji i pokušati se čim prije oporaviti te vratiti svojim redovnim aktivnostima u vođenju Grada Zenice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije