Gradonačelnica Sarajeva snažno odgovorila Ćosiću: Ne prihvatam!

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirko S. Kojotovski

Znam da su poštu 02 maja kvislinzi uz pomoć JNA minirali i zapalili iznutra pa je grad ostao u potpunoj tel. blokadi na samom početku rata a zatim su minirani i granatirani i svi tv. i radio releji sa ciljem potpunog prekida telekomunikacionih veza BIH sa svijetom i skrivanja istine šta se ovdje dešava.

miki

Mogao bi ih čovek onako masne zamisliti u klinču ;)

vb

Znam da su sve vrijeme rata članovi i funkcioneri SDA držali grad u mraku i isključivali struju da bi se stanovništvo još više patilo i izluđivalo a samim nestankom struje nije bilo ni vode i po nekoliko mjeseci. Iza te svjesno smišljene strategije su stajali Edhem Bičakčić, Irfan Durmić i ostali visoki funkcioneri SDA i još nekoliko ostalih. Znam da si ti poganci isto toliko krivi koliko su i četnici koji su ubijali s brda granatama i snajperima. Isto tako su se bavili švercom na sitno i na krupno, prodajom oružja ljudima (puška po 1500 DM), krađom i mutljagom oko humanitarne pomoći. Kasnije su njihove djelatnosti prerasle u politička ubistva (Od Hakije Turajlića preko Ugljena i Seferove žene do Joze Leutara poslije kraja rata). I koliko god su tatari s brda nanijeli štete i smrti građanima Sarajeva, isto toliko su ih u Sarajevu pripadnici sekte SDA pobili. Prosječan građanina Sarajeva je u ratu imao više neprijatelja nego prijatelja, a najgori, najperfidniji i najpokvareniji su bili svi pripadnici, bez razlike, zločinačke sekte SDA!

Koel

Idi se lijeci pojma ti nemas nino cemu a ne o ratu

miki

Pa gde su vam ploče o tome? Gde su u najmanju ruku grafiti? I mislite da je SDP sa Lagumdžijom hadžijom nešto bolji? Gradonačelnice svojim nacionalnim izjašnjavanjem govori o moralnosti navodnih građanista ;)

Latko zBrode

Znam da su sve vrijeme rata članovi i funkcioneri SDA držali grad u mraku i isključivali struju da bi se stanovništvo još više patilo i izluđivalo a samim nestankom struje nije bilo ni vode i po nekoliko mjeseci. Iza te svjesno smišljene strategije su stajali Edhem Bičakčić, Irfan Durmić i ostali visoki funkcioneri SDA i još nekoliko ostalih. Znam da si ti poganci isto toliko krivi koliko su i četnici koji su ubijali s brda granatama i snajperima. Isto tako su se bavili švercom na sitno i na krupno, prodajom oružja ljudima (puška po 1500 DM), krađom i mutljagom oko humanitarne pomoći. Kasnije su njihove djelatnosti prerasle u politička ubistva (Od Hakije Turajlića preko Ugljena i Seferove žene do Joze Leutara poslije kraja rata). I koliko god su tatari s brda nanijeli štete i smrti građanima Sarajeva, isto toliko su ih u Sarajevu pripadnici sekte SDA pobili. Prosječan građanina Sarajeva je u ratu imao više neprijatelja nego prijatelja, a najgori, najperfidniji i najpokvareniji su bili svi pripadnici, bez razlike, zločinačke sekte SDA! ka vb .... .....nisam znao da corona razara mozak a ovaj "vb" je klasičan primjer toga. Umjesto moždane mase po lubanji mu klokoče kom, ili ti ga nešta još poganije.

vb

I sad ovaj Alijin žuti trezoraš valjda očekuje da mi koji smo preživjeli sve to, doživimio parcijalnu amneziju (što je izgleda jedna od karakteristika svih SDA zločinaca), pa da se ne sjećamo tih mjeseci i godina. Pa da onda njemu, halapljivom pohlepnom nesposobnom govnetu, nešto povjerujemo. Problem je što u ovom gradu živi više desetina hiljada tih ljudi, i njihove djece koji nikad za života neće zaboraviti šta se dešavalo. SDA zlikovci su u ovom gradu i ovoj zemlji napravili istu količinu jada, ako ne i veću koliko su napravili i ubice s brda. Sve gola seljadija i primitivac, i oni iz Vlasenice , Sokoca i s Pala, nekakvih Rogatica i ostalih prculja na brdima, a dole oni koji su pobjegli od njih iz istih tih prculja i „snašli se“ u Sarajevu. Seljadija je ovdje pobijedila 1992 i 1993 kad smo tu bagru pustili u grad. Tad je Građanin i urbani čovjek u Sarajevu i u BiH izgubio rat!

N

Pa nece mahniti bakir reci ovako nesto slicno ili neki ludi clan sda kriminalne stranke

vb

Zlikovačka stranka SDA sa svojim satelitima i otpadnicima je napravila više štete i jada Bosni i Hercegovini i Sarajevu nego oni krvoloci koji su klali po Srebrenici i granatirali Sarajevo. I danas još uvijek isto to rade!

miki

Mislim vredelo bi malo istražiti dokumentaciju da vidimo kako se gradonačelnice inacionalno zjašnjavala ranije, čisto da znamo koliko su joj čvrsta uverenja ;)

Axa

Mislim vredelo bi malo istražiti dokumentaciju da vidimo kako se gradonačelnice inacionalno zjašnjavala ranije, čisto da znamo koliko su joj čvrsta uverenja ;) ka miki Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da legne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema

miki

Možda lako poklekne pa ćosu da šaljemo ;)

Axa

Možda lako poklekne pa ćosu da šaljemo ;) ka miki E Heeeeej Sta to mislis ko si ti Da mozes svaku za hiljadarku sve do zore gledati? (E Heeeeej) Ljubav se ne kupuje Muskarac pravi ima u glavi, nikad se ne prodaje Znam da sam lepa, nisam slepa, takva me majka rodila Mogu da biram kog' cu da diram i s kim bih ljubav vodila Dolari, marke, lire ti vire Ko se jos tako udvara Gili gili gili gili ako me volis, voli me do zadnjeg dinara Dolari, marke, lire ti vire Ko se jos tako udvara Gili gili gili gili ako me volis, voli me do zadnjeg dinara

Axa

Gili Gili ili Digi Digi? De se ti malo o sebi zadeveraj Tite ti ....

miki

A zašto kod mene sve potaman? ;)

Axa

A zašto kod mene sve potaman? ;) ka miki Ljubi me jos dugo, dugo mi smo jedno za drugo ne zali sebe da dajes neces da se kajes Tako, tako, tako, tako to srce zeli tako, tako, tako, tako to me veseli samo tako, samo tako sve cu da ti dam ostani kraj mene da ne budem sam Ne idi vreme ne zali ostani vatru zapali ta vatra zivot nam krasi ne daj da se gasi Osecam tvoju toplotu sve si u mom zivotu ne idi sad kada gorim pusti da te volim .....

miki

Vidim i kod vas je atmosfera na nivou, gori ;)

miki

Ko vijećnica amele mi moje ;)

Tariguzija

NATO bombice na tariguzijske glavice

Axa

Kad sam bio u Novome Sadu u Novome Sadu, u Novome Sadu susreo sam Jovanovic Radu Jovanovic Radu, Jovanovic Radu Dal' zbog kola, il' zbog mene mlada prevari se, pogleda me Rada Nista od nje ne bese mi sladje jao Rado gde bas mene nadje ja, oj Rado zivota ti tvoga sta mi radis dal' si svesna toga Nas smo susret proslavili s vinom proslavili s vinom, proslavili s vinom setajuci Petrovaradinom Petrovaradinom, Petrovaradinom Dal' zbog para, il' zbog mene mlada prevari se, poljubi me Rada Kad sam pos'o u Beograd kuci u Beograd kuci, u Beograd kuci mislio sam srce ce mi puci srce ce mi puci, srce ce mi puci Al' da vidis srece iznenada podje sa mnom Jovanovic Rada

vb

@Latko zBrode -- A tebe moždani opalio ili si samo nepismen? Jesi razmišljao o Rederginu ili kakvoj jačoj terapiji? Ili da zovemo učiteljicu iz Kramer sela da ti malo svrati, šta misliš?

miki

Jedan je mića ;)

Guest

a

Guest

I SAD HOCE FILDZAN DRZAVU.PASALUK.S PASOM I PASINICOM. NE DAO MI BOG.BOLJE SA SRBIMA ILI HRVATIMA. PUSTILI BI NAS DA CRKNEMO KAO STO I CRKAJEMO OOOODAVNOOOO.

Sarajka

I sad ovaj Alijin žuti trezoraš valjda očekuje da mi koji smo preživjeli sve to, doživimio parcijalnu amneziju (što je izgleda jedna od karakteristika svih SDA zločinaca), pa da se ne sjećamo tih mjeseci i godina. Pa da onda njemu, halapljivom pohlepnom nesposobnom govnetu, nešto povjerujemo. Problem je što u ovom gradu živi više desetina hiljada tih ljudi, i njihove djece koji nikad za života neće zaboraviti šta se dešavalo. SDA zlikovci su u ovom gradu i ovoj zemlji napravili istu količinu jada, ako ne i veću koliko su napravili i ubice s brda. Sve gola seljadija i primitivac, i oni iz Vlasenice , Sokoca i s Pala, nekakvih Rogatica i ostalih prculja na brdima, a dole oni koji su pobjegli od njih iz istih tih prculja i „snašli se“ u Sarajevu. Seljadija je ovdje pobijedila 1992 i 1993 kad smo tu bagru pustili u grad. Tad je Građanin i urbani čovjek u Sarajevu i u BiH izgubio rat! ka vb POTPISUEM!

Sarajka

Znam da su sve vrijeme rata članovi i funkcioneri SDA držali grad u mraku i isključivali struju da bi se stanovništvo još više patilo i izluđivalo a samim nestankom struje nije bilo ni vode i po nekoliko mjeseci. Iza te svjesno smišljene strategije su stajali Edhem Bičakčić, Irfan Durmić i ostali visoki funkcioneri SDA i još nekoliko ostalih. Znam da si ti poganci isto toliko krivi koliko su i četnici koji su ubijali s brda granatama i snajperima. Isto tako su se bavili švercom na sitno i na krupno, prodajom oružja ljudima (puška po 1500 DM), krađom i mutljagom oko humanitarne pomoći. Kasnije su njihove djelatnosti prerasle u politička ubistva (Od Hakije Turajlića preko Ugljena i Seferove žene do Joze Leutara poslije kraja rata). I koliko god su tatari s brda nanijeli štete i smrti građanima Sarajeva, isto toliko su ih u Sarajevu pripadnici sekte SDA pobili. Prosječan građanina Sarajeva je u ratu imao više neprijatelja nego prijatelja, a najgori, najperfidniji i najpokvareniji su bili svi pripadnici, bez razlike, zločinačke sekte SDA! ka vb BRAVO!

Meshcini u Cosinoj se kuci

A zašto kod mene sve potaman? ;) ka miki je'be samo bliza rodbina. Ti bi Vlashe to trebo znati, ne bi reko da i ti sestri od tetke lako prastas ;)

Bosniak lives matter!

tesko da ces ti pobjediti antifasizam koji je ukorijenjen u pacenicku filozofiju arapobosanaca, koji,po ugledu na afroamerikance, stalno nekog optuzuju za svoj jadni zivot u Rezervatu a cine 97% populacije! Ugledaj se na Tuzlu, Bihac, jedine multinacionalne sredine u BiH

Koel

Cetniku iz lukavice ne treba pridavati bilo kakvu paznju ni medijski prostor cisto ignore neka laje po sumama i gorama

Mostarka

Znamo mi Sarajko da je i Dragan Čović sa HDZ banditima krao humanitarnu pomoć.

Pepita Flautello

Radoboljski ovcoštrc i trezorski kozojeb jesu obojica sa svojim političkim banditima krali humanitarnu pomoć, ali ipak njih dvojica barem nisu tariguzisti.

/ Najnovije