Građani zabrinuti: U Kantonu Sarajevo nema vakcine protiv tetanusa, kontaktirali smo nadležne

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

drole

Odlucite se jeste li novinari ili gradjani. I jedno i drugo ne mozete biti. Prestanite u ime gradjanja biti zabrinuti VI. Boli gradjane neka stvar za tetanusom.

Ase

NESPOSOBNOST GRADSKIH ZDRAVSTVENIH VLASTI VEC PRELAZI U PANIKU. BUSAJU SE, A NE MOGU NABAVITI OSNOVNI LIJEK ZA HITNE POTREBE. SRAM VAS BILO, ALI ZNATE NAPLACIVATI I TROSITI NASE PARE. NE MOZETE DA KBE OBEZBIJEDITE NI LIJEKOVE OSNOVNE ZA PROSTATU VEC JEDNOM IMATE JEDAN PA CEKATE MJESEC DA DOBIJETE DRUGI. NESPOBNIJE JOS NIKO NIJE VIDIO. UBIJATE STRUJU, NAMJERNO UBIJATE LJUDE DA VAM OSTANE VISE U FONDOVIMA ZA VASE POTREBE. SRAMITE SE.

Tzv. tetanus je samo pricica za plasenje.

Ja se ne pelcujem protiv tetanusa otkad imam snage da se obranim, znaci jako dugo. Nabo sam se i zaparao sto puta na rdjav ekser, bodljikavu zicu, itd. I? Nigdje tog nekog tzv. tetanusa. Zato prestanite!

/ Najnovije