Građani Sarajeva upozoravaju, Damir Turulja provjerio: 'Korito Bistričkog potoka u kritičnom stanju'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aha sad će

Trče gradonačelnica i premijer da odčepe samo recite gdje treba...

Sßߧ

A ko je gospodin Damir Turulja ?

realno

A ko je gospodin Damir Turulja ? ka Sßߧ ima smisla pitanje. neki majstor izgleda. ali je ovo vrlo izvjesno, gore se unistava suma i odvaljuje brdo, ima tu jos gradilista osim one rugobe najvece.

Ja1

Ne znam ko je gospodin T ali svaka cast na angazovanosti, nama treba vise ovakvih ljudi koji hoce ukazati na nepravilnosti ali konkretne

/ Najnovije