Građani izlaze na ulice Sarajeva: Protesti zbog zvjerskog mučenja i ubistva psa Mede

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

"Prijeti mi njegova žena da ima ko će i mene da ubije. Zovem inspektora, ne javlja se, brat mi piše da imaju plan, a sama živim. Kako policija na to ništa?" napisala je na svom Facebook profilu. fino, zato sto su ti sadasnji policajci prije bili kriminalci. kod nas se u policiju i u security zaposljavaju sve bivsi kriminalci, sve ih znam po facama. sad su navodno fini, promjenili se itd. vuk dlaku mijenja ali cud nikada.

OMG

fino, zato sto su ti sadasnji policajci prije bili kriminalci. kod nas se u policiju i u security zaposljavaju sve bivsi kriminalci, sve ih znam po facama. sad su navodno fini, promjenili se itd. vuk dlaku mijenja ali cud nikada. ka e draga moja, drotovi su najveca legalna bagra Pls ne rise. Eto ti znas.. to su uglavnom djeca iz srednje skole koja su tamo otisla. Krimosi nece skole. A ovi sto ubijaju i muce pse.. pa moraju nesto. Nekad su ljude tako tamanili . To je bolest.

Zong

Istocno Sarajevo je nesto kao Mordor, nastanjeno orcima, trolovima, raznoraznim cudovistima, koji tamo trose dragocijeni zrak.

Role

Ne razumijem zašto protes kod Zemaljskog muzeja kada je slučaj bio u I. Sarajevu. Zašto se tamo ne organizuje protest? Zato što ih zaboli čošak, 99% ih razmišlja ko ovaj chetalj što je počonio ali će doći uredno u Sarajevo na protest da obustave saobraćaj. Ma mrsh

Ma jok

Istocno Sarajevo je nesto kao Mordor, nastanjeno orcima, trolovima, raznoraznim cudovistima, koji tamo trose dragocijeni zrak. ka Zong To je samo narod koji je genetski predispoziciran da budu kmetovi, tako su nastali. Eh sad sto su ih posrbili pa im dali priliku da vladaju to je greska nekog drugog, ne njihova. Kad se vrate pod tursku vlast opet ce oni biti fini i umiljati.

Ne pijem dok Paja vozi

>>Pls ne rise. Eto ti znas.. to su uglavnom djeca iz srednje skole koja su tamo otisla. Krimosi nece skole. A ovi sto ubijaju i muce pse.. pa moraju nesto. Nekad su ljude tako tamanili . To je bolest. ka OMG<< Pusti njega, on ko da sjedi s mamom i konama na jutarnjim kahvama i tako formira misljenje.

MrziteljPDA

PRAVDA ZA MEDU!!!

Uzas

Zasto se ne napise puno ime i prezime ovog monstruma? Ako je spreman ovo raditi neduznim zivotinjama, spreman je uraditi i puno gore stvari i ljudima. Monstrumu zelim dugu i tesku bolest!

Prometheus

Žao mi je cuke ali kad će protesti masovni ispred ohr zbog Šmitlerovog kriminalnog uvođenja aparthejda i favoriziranja segregacije koju provode Čović i njegova Zagrebačka centrala. Da li je cuko važniji od poništavanja volje glasača za građanskom državom i ljudskim pravima? Baš čudno i nevjerovatno. Nisu OHR i ovaj njemački izaslanik sveta krava da ih se ne smije kritikovati, bojkotovati ili tražiti da rade svoj posao kako treba a ne da nas lažu pored očiju. Berlin bi gorio da ovaj lik ovo isto gore radi.

Vepar

Laktasenko ce pasti zbog pasceta.

Itekako je bitan...!!!!

Žao mi je cuke ali kad će protesti masovni ispred ohr zbog Šmitlerovog kriminalnog uvođenja aparthejda i favoriziranja segregacije koju provode Čović i njegova Zagrebačka centrala. Da li je cuko važniji od poništavanja volje glasača za građanskom državom i ljudskim pravima? Baš čudno i nevjerovatno. Nisu OHR i ovaj njemački izaslanik sveta krava da ih se ne smije kritikovati, bojkotovati ili tražiti da rade svoj posao kako treba a ne da nas lažu pored očiju. Berlin bi gorio da ovaj lik ovo isto gore radi. ka Prometheus

/ Najnovije