Grad Sarajevo predstavio program javnog dočeka Nove 2023. godine

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Revolucionarni

Lijepe riječi su ukras

mare

Obavezni Hidzabi, pilicija za moral ce biti prisutna, nema alkohola, deda mraz ne postoji...

Hoce li biti Djed Mraz?

Ili on ¨nije dio nase kulturne tradicije¨? ;-)

?

Obavezni Hidzabi, pilicija za moral ce biti prisutna, nema alkohola, deda mraz ne postoji... ka mare kao i u Iranu odakle su rvati potekli prema tvrdnjama dr. oca nacije i države Franceka ajatolaha ruhola Tuđmaneija?

?

Ili on ¨nije dio nase kulturne tradicije¨? ;-) ka Hoce li biti Djed Mraz? Sanja, jesu li rvati donijeli antisemitizam iz pradomovine sa potopljena kontinenta MU ili Irana?

saibaba

Koliko puta jos do nove godine pobogu. Zalosno je gledati ovog fortu na suludim predizbornim prezentacijama. Muzej, pa nova godina, ima ju li jos sta iskopati, mozda da obidju jos jednom jajce kasarnu ?

Cestitam gradonacelnici

Svaka cast rekorder po skupim glupostima,kad Dino Merlin zabavlja Sarajlije onda je to skupo i nepotrebno a Dubioza i fali trojankim konjima

/ Najnovije