Gornji Vakuf zavijen tugom: Za četiri mjeseca četiri dženaze iz porodice Šehić

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Idioti mrš!

Žalosno! I ovi idioti i dalje tvrde da vakcine ne trebaju, i da je korona izmišljena!

Xxl

Žalosno! I ovi idioti i dalje tvrde da vakcine ne trebaju, i da je korona izmišljena! ka Idioti mrš! ko ti brani stoko primi vakcinu.

...

Žalosno! I ovi idioti i dalje tvrde da vakcine ne trebaju, i da je korona izmišljena! ka Idioti mrš! ko ti brani stoko primi vakcinu. ka Xxl<< Ja sam je primila a ti si egoistična stoka bez empatije prema ovakvim ljudima i zelje da se to drugima ne desi.

Xxl

Žalosno! I ovi idioti i dalje tvrde da vakcine ne trebaju, i da je korona izmišljena! ka Idioti mrš! ko ti brani stoko primi vakcinu. ka Xxl<< Ja sam je primila a ti si egoistična stoka bez empatije prema ovakvim ljudima i zelje da se to drugima ne desi. ka ...<<vjerovatno pripadas sda lopovimail ti je babo sda politicar,pa imate mogucnost skoknuti do beograda.za razliku od takvih ja sam posten covjek i radim jedno sda tajkunu za placu od 400km tako da ja imam mogucnost samo obolit od korone.

Za Xxl

Iz tvog prvog komentara se da naslutiti da si ti opcenito protiv vakcine. Ipak, iz drugog komentara se vidi da bi ti rado, ali ne mozes. To su dvije razlicite stvari, pa ne znam....odluci se.

Xxl

Iz tvog prvog komentara se da naslutiti da si ti opcenito protiv vakcine. Ipak, iz drugog komentara se vidi da bi ti rado, ali ne mozes. To su dvije razlicite stvari, pa ne znam....odluci se. ka Za Xxl slobodna volja ljudskog bica,da il ne,vi ste vakcinisani onda vas netreba biti strah korone,jel tako,po toj logici,ste zasticeni i netrebate se bojati,vjerovatno nosite i masku tako da ste 100% zasticeni.tako fa se vi mene kohi nisam vakcinisan netrebate bojati.

...

Iz tvog prvog komentara se da naslutiti da si ti opcenito protiv vakcine. Ipak, iz drugog komentara se vidi da bi ti rado, ali ne mozes. To su dvije razlicite stvari, pa ne znam....odluci se. ka Za Xxl slobodna volja ljudskog bica,da il ne,vi ste vakcinisani onda vas netreba biti strah korone,jel tako,po toj logici,ste zasticeni i netrebate se bojati,vjerovatno nosite i masku tako da ste 100% zasticeni.tako fa se vi mene kohi nisam vakcinisan netrebate bojati. ka Xxl<< Uopste nisam zasticena poslije prve doze, nije mi astmaticno dijete zasticeno niti majka na kemoterapiji. Tako da se ja i dalje bojim za ljude koje volim. Bili bi svi zasticeni kad bi vecina stanovnistva primila obe doze. I to bi bilo bas lijepo, i za mene i za sve druge.

Xxl

Iz tvog prvog komentara se da naslutiti da si ti opcenito protiv vakcine. Ipak, iz drugog komentara se vidi da bi ti rado, ali ne mozes. To su dvije razlicite stvari, pa ne znam....odluci se. ka Za Xxl slobodna volja ljudskog bica,da il ne,vi ste vakcinisani onda vas netreba biti strah korone,jel tako,po toj logici,ste zasticeni i netrebate se bojati,vjerovatno nosite i masku tako da ste 100% zasticeni.tako da se vi mene kohi nisam vakcinisan netrebate bojati. ka Xxl<<samo jos par stvari,prvo preko 50% su lazne vijesti na portalima,dobro provjeri istinitost vijesti.drugo ova famelija nema vezi ni istine da su svi pomrli od korone.znam tu fameliju,al doktori vode sve pod koronu,i infarkti i stare osobe prirodna smrt i od dijabetesa,itd.komsija mi bolovo od ciroze jetre bio alkoholicar umro od ciroze al su oni stavili kovid na papir,imate cak slucajeva na sudu zbog bezobrazluka doktora.nisu iskreni prema narodu.bolest postoji,al vise ima manipulisanja narodom i uthjerivanje straha u narod.zasto to rade to cemo vjerovatno saznati za neki 5 godina.

/ Najnovije