Gorica Dodik zaprijetila "ćutilozima": Povucite se, dosta ste se krili iza Milorada

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nihad

Zašto joj dajete medisjki prostor?

Guest

Nisam procitao ali po naslovu vjerujem da je clanak fantastican, cisti profesionaalizam.

Zagonđija

Dje si ti kerice mala,pozelili smo te.

Guest

pola obrisali, pola objavili a komentar mi stvarno beze, velim da cu i njih sad deinstalirati kao jedinu preostalu info. app.

robot

vrhunska šuplja ... nema tog sapuna koji bi vas mogao oprati pljuc!

VI smetljari s ovog portala ste odvratniji od nje!

Što prenosite njene "objave" i retardirane upadice na nekakvim socijalnim mrežama. Vi ste definitivno gori! Debilčine. A lijek za svaku ovakvu osobu i retardirani mediokritet je samo jedno - totalna ignorancija i ništa sem toga! A iskreno, najbolje bi bilo ignorisati i ovaj vaš petparački pijačni portal! Degenerici obični, ništa drugo ....

Robot

Ko je ova realno.kalastura sto svaki dan iskace na portalima !? I sram.je bilo ponosna srpkinja a latinicom piše !

Pljuc

Islamski fundamentalisti se javljaju!

@Pljuc

A šta si ti...srpski ili krvatski fundamentalista...hahaaha ne kontaš da si isti/a?! Naravno,mali je to, čak i manji od ptičjeg mozga ,što očekivati:)

/ Najnovije