Goran Čerkez otvoreno o delta soju koji je stigao u BiH i četvrtom valu koronavirusa

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

Pa vakcinisite vec jednom. Nedajte u Bingo bez dokaza o vakcinaciji!!

M

MLi fasisti slusaju velike, fuj sjeme vam se zatrlo, unistavate ljudski rod a ni ne znate, doboljne su plate i pokoji bonus i ohvala gazde. Pusite ga stoko jadna.

Lulu

Pa vakcinisite vec jednom. Nedajte u Bingo bez dokaza o vakcinaciji!! ka Ghost ' ebo te Bingo konju. Kad primas vakcinu moras potpisati da si sam kriv ako ti se sta desi da onaj cija je vakcina nema nikakvu odgovorost. Sto li? A znas li nam ti objasniti sta se desava sa ljudskim tijelom nakon 4, 5 godina? Ne znas, jer ni proizvodjac vakcine ne zna.

071

@Lulu Ali smo zato već djelomično upoznati šta virus radi sa ljudskim tijelom sada odmah, i mnogi nisu preživjeli da dočekaju tih pet godina nakon vakcinacije, a drugi imaju dugotrajne posljedice. Tako da....malo više discipline mozga ne šteti i tebi i ljudima oko tebe. Ako nećeš vakcinu, nemoj. Ja hoću, i mnogi koji je nisu primili vjerovatno bi danas bili živi da jesu.

Samo ja

Ti se ubio za sjeverne koreje, mislim da ti je tata,babo bio cinovnik komunista,pa si naslijefio njegove bolesno fasisticke gene.

Boom

Svi ovi što su kao protiv vakcine su davno primili samo glume neke protivnike zbunjuju ljude i plaše.

/ Najnovije