Goganović tvrdi da su ga u Sarajevu napali 'Helezovi sljedbenici' - evo šta mu je odgovorio Helez

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

Namidak

Lijepe riječi su ukras!

Ralle

Da ga poznaješ, ne bi tako tvrdio. Jelenu je u stvari jedna velika kukavica. Dva puta krivično kažnjavan za napad na jednog starca i jednu osobu sa djetetom u krilu. Pri tome je iza leđa imao 5- 6 istih mekana kao i on iz Vesele. To je jedno mjesto kod Bugojna gdje živi goli ološ, poput Heleza.

nkfmlfl,l

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Guest

ovo neka satira

miki

ja mislim da bi nam svima bila bolja mirna reintegracija

Prdoje

Ako bilo ko na ulici prepozna ovog Gogovića... evo ja sad glavu na panj stavljam! Ko će i da mu je IQ manji od sobne temperature u ovo povjerovati?!

Fujko

Kakav je to napad?! Konjina! Sta sve obicni gradjani moraju trpiti od ovakvih kretena!

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

xxx

Nisam znao da je Helez pravnik pa da piše krivične prijave. Mislio sam da je ministar a ne tužilac. Jadna je država sa ovakvim ministrima a i mi u njoj.

Uterivač

Oseća ture da ovo sve ode, pa kao da zada strah. E moja turad sto ste uterivali uterivali ste ;) ka nkfmlfl,l Uteram ti seki srbočeto!

Laxative

Izdajnička trojko evo vam koalicionih partnera reformisanom.

***

***

LAZES VLAHU

Da ga poznaješ, ne bi tako tvrdio. Jelenu je u stvari jedna velika kukavica. Dva puta krivično kažnjavan za napad na jednog starca i jednu osobu sa djetetom u krilu. Pri tome je iza leđa imao 5- 6 istih mekana kao i on iz Vesele. To je jedno mjesto kod Bugojna gdje živi goli ološ, poput Heleza. ka Ralle

Matrixus

Srbin i Laž, od dva brata djeca.

VALJDA TI

***

BRAVO BRATE

SAMO ĐIKANIMA ZABRANITI ULAZAK U ŠEHER IMA ZA DVA MJESECA DA POCRKAJU KO BIJELI MIŠEVI! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A SKINUTI VLAHE SA SVIH PLATNIH LISTA U FBIH I BRCKO DISTRIKTU!

Naravno

***

Iva

Trebali su te istuci medjede!

***

***

UTJERO ti MAJCI

Boga mi, Helez ga ovoj nejači kvalitetno trpa... I ne vadi :D ka Haha

***

***

/ Najnovije